Kivira Logo


Alkuun

RAPPAUSLAASTIT

Kalkkisementtilaasti

Tehdasvalmisteinen kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS II. Kalkkisementtilaasti käsin tehtävään ja koneelliseen työstöön. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Rappauslaasti kaikille mineraalisille pohjille sisälle ja ulos. Seinät, sisäkatot, väliseinät, pylväät jne. Sopii kaikenlaisten tiilimuurien karhennetun betonin jne. rappaamiseen. Käytettävissä sisä-, ulko- ja kosteisiin tiloihin pohja- tai pintalaastina. Pohjalaastina maaleille, kaikille Baumit Jalolaasteille sekä Dispersipohjaisille pintalaasteille. Soveltuu aluslaastiksi laatoitettaville alueille ja muille pinnoitteille ja eristeille, myös kosteisiin tiloihin ja kellareihin.

Rappauslaasti - Kivira

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: LW, CS II. Kalkki-sementtilaasti käsin ja koneella tehtävään työstöön, kevytlaasti LW DIN EN 998-1:n mukaan. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Kaikenlaisten tiilimuurien rappaukseen, karhennetulle betonille jne. Erityisen soveltuva lämpöä eristävälle tiilimurille, kuten huokoiselle tiilelle ja kevytbetonille. Käytettävissä sisä-, ulko- ja kosteiden tilojen riittoisana rappauksena. Suurin mahdollinen turvallisuus halkeamien muodostumista vastaan alhaisen kimmomoduulinsa (suuren joustavuutensa), kohonneen vetolujuutensa ja vähäisen kutistuvuutensa vuoksi. Alusrappaukseksi kaikille Baumitin mineraalisille Jalolaasteille ja pastamaisille pintalaasteille. Älä päällystä aineilla, joissa on liuottimia, tai käytä suoraan maatavasten. Ei sovellu sokkeli alueille.

Rappauslaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS II. Kalkki-sementtilaasti käsin tehtävään ja koneelliseen työstöön. Kevytlaasti LW DIN EN 998-1 mukaisesti. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Kaikenlaisten tiilimuurien, karhennetun betonin jne. rappaamiseen. Käytettävissä sisä-, ulko- ja kosteisiin tiloihin pohja- ja pintalaastina. Pohjalaastina maaleille, kaikille Baumit Jalolaasteille sekä Dispersipohjaisille pintalaasteille. Soveltuu aluslaastiksi laatoitettaville alueille ja muille pinnoitteille ja eristeille, sekä kosteisiin tiloihin ja kellareihin. Ei sovellu sokkeli alueille.

Rappauslaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS II. Luonnon vaalea, kevyt kalkki-sementtilaasti käsin tehtävään ja koneelliseen työstöön. Kevytlaasti LW DIN EN 998-1 mukaisesti. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Kaikenlaisten tiilimuurien, karhennetun betonin jne. rappaamiseen. Käytettävissä sisä-, ulko- ja kosteisiin tiloihin pohja- ja pintalaastina. Pohjalaastina kaikille Baumit Jalolaasteille sekä Dispersipohjaisille pintalaasteille. Soveltuu aluslaastiksi laatoitettaville alueille ja muille pinnoitteille ja eristeille, sekä kosteisiin tiloihin ja kellareihin. Myös sokkeli alueille.
Menekki: noin 0,85 kg/m²/mm.

tartuntalaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS IV. Sementtitartuntalaasti käsin ja koneellisesti tapahtuvaan työstöön. Vedenimuluokka W 1.

Käyttö: Lähes kaikkien imevien, mineraalisten alustojen esikäsittelyyn tartuntarappauksena. Hyvin imevillä alustoilla VS 60 tartuntalaasti huolehtii imuominaisuuksien tasoituksesta ja vähentää siten seuraavien rappauskerrosten liian nopeaa kuivumista. Alustan esikäsittely tarvitaan, kun tiilimuuri koostuu useita aineista ja käytettäessä lömpörappausjärjestemiä, kuten DP 85 löpörappauslaasti. Levitä 50-60 % peitolla tai täysin peittävästi, sisälle ja ulos. Tasaisille, sileille betonialustoille on käytettävä tartuntakerroksena HM 50 laastia.

Rappauslaasti - Kivira

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS II. Mineraalinen korjaus- ja julkisivun ohutrappauslaasti, tartunta- ja betonitasoite käsin ja koneellisesti tehtävään työstöön. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Voimakkaasti kiinnittyvä tartuntakerros betonipinnoille muun muassa näiden pintojen seuraaville rappauksille, joissa on kaikkia, yleisiä laastiryhmien CS I ja CS II täyttö- ja pintarappauksia. Tämän tuotteen pääkäyttöalue on kuituvahvistettu ohutrappaus mineraalisille alusrappauksille, keinohartsirappauksille, eristysrappauksille, rappausasennuslevyille ja eristyslevyille. Lujien, kantavien, mineraalisten, laastiryhmien CS II-CS IV rappausten, betonin, keinohartsirappausten ja tiiviisti tarttuvien maalien korjaamiseen. Voidaan käyttää lähes kaikille ohuille ja keskipaksuisille liima- ja tasoitetöille sekä myös pintarappauksena. Soveltuu kalkki-sementti-, sementtirappausten ja betonin korjaamiseen verkotettuna tai ilman verkkoa.

Rappauslaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS IV. Mineraalinen tartunta- ja ohutrappauslaasti julkisivukorjauksiin ja uudiskohteisiin. Tartuntalaastina ja ohutrappauslaastina betonille käsin ja koneella tehtävään työstöön. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Voimakkaasti kiinnittyvä tartuntalaasti, myös betonipinnoille. Antaa hyvän tartunnan yleisille laastiryhmien CS I ja CS II, CS III ja CS IV pohja- ja pintarappauksille. Lujien, kantavien, mineraalisten, laastiryhmien CS III ja CS IV rappausten, betonin, keinohartsirappausten ja tiiviisti tarttuvien maalien viimeistelyyn. Soveltuu myös sokkelin alueelle.

Rappauslaasti

Kuivalaasti DIN 18557:n sekä DIN EN 998-1:n mukaisesti käsin ja koneella tehtävään työstöön. Soveltuu hyvin tarttuvana betonipintojen tartuntalaastiksi, kaupallisesti yleisten eristysaineiden (EPS, mineraalivilla) liimaamiseen ja rappaamiseen sekä Baumit sokkelin- ja maan eristyslevyille. mineraalisten alusrappausten uudistamiseen, keinohartsirappauksille ja maaleille sekä julkisivujen ja sokkeleiden pintarappaukseksi. Koostumus: Hiekka, kevytmineraalilisä, valkosementti ja valkokalkki sekä lisäaineita työstöä, ja tarttuvuutta (kuituvahvistettu) parantamaan. Ominaisuudet: Luonnonvalkoinen, mineraalinen, hyvin nuorrutettu ja kevyesti työstettävä laasti, jonka tarttuvuus on erittäin hyvä lähes kaikille alustoille. Kovettumisen jälkeen sään- ja pakkasenkestävä, vettä hylkivä ja avoin höyrylle. Ihanteellinen alusta kaikille mineraalisille ja orgaanisesti sitoutuneille pintarappauksille. Hyvin strukturoitava yhdenmukaisen huopahiertorakenteensa ansiosta.

suolojenkeräyslaasti

Sertifioitu Saneerauslaasti WTA kosteiden tilojen ja suolan rasittamien tiilimuurien saneeraukseen (esim. nitraatti-, kloridi- tai sulfaattirasitus), vanhoihin tai uudiskohteisiin tiloihin, joissa on voimakas kosteusrasitus.
Sanova SP Grano on käytettävissä pohja- ja pintarappauksena ulos ja sisälle sekä myös sokkelin alueelle.
Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi sekoitin pumpuilla.
Menekki noin 1,3 kg/m²/mm.

Kuitulaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS III. Vedenimuluokka W 2. Mineraalinen liima- ja ohutrappauslaasti käsin ja koneellisesti tehtävään työstöön. Menekki liimaus noin 4-5 kg/m² ja rappaus noin 5-6 kg/m².

Käyttö: Kaikkien yleisten eristysrappauslevyjen (EPS, XPS, mineraalivilla) liimaamiseen ja rappaamiseen. Baumitin lämpörappaus- ja eristysrappausjärjestelmien osa. Vähimmäispaksuus 3 mm.

Kuitulaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS III. Mineraalinen liima- ja ohutrappauslaasti käsin ja koneellisesti tehtävään työstöön. Vedenimuluokka W 2. Menekki liimaus noin 4-5 kg/m² ja rappaus noin 5-6 kg/m².

Käyttö: Kaikkien yleisten eristysrappauslevyjen (EPS, XPS, mineraalivilla) liimaamiseen ja rappaamiseen. Baumitin lämpörappaus- ja eristysrappausjärjestelmien osa. Vähimmäispaksuus 3 mm.

rappauslaasti

Tekninen, ilmastovaihteluita kestävä rappauslaasti, karkeille pinnoille. Kreisel TM 500 on tarkoitettu koneelliseen ruiskurappaukseen, rakennusten sisä- ja ulkoseiniin sekä väliseiniin. Käytetään käsin tapahtuvaan rappaukseen, tai koneellisesti ruiskuttamalla tavanomaisille mineraalisille pinnoille kuten tiili, kevytbetoni, kevytsoraharkko, betoni jne. Soveltuu uudis- ja korjausrakentamiseen.

eristysrappaus

Käyttö erityisesti kaikkien yleisten eristerappaus eristeiden (EPS, XPS, mineraalivilla) liimaamiseen ja verkotettuun ohutrappaukseen. Käytettävissä myös ohutrappauslaastina ulkona ja sisällä ilman eristettä.

eristysrappaus

Käyttö erityisesti kaikkien yleisten eristerappaus eristeiden (EPS, XPS, mineraalivilla) liimaamiseen ja verkotettuun ohutrappaukseen. Käyttölämpötila ≥ +1 °C, kestää 5-6 tunnin kuluttua jopa -8 °C pakkasta rappauksesta. Käytettävissä myös ohutrappauslaastina ulkona ilman eristettä.

eristysrappaus

Käyttö kaikkien yleisten eristerappaus eristeiden (EPS, XPS, mineraalivilla) verkotettuun ohutrappaukseen. Käytettävissä myös ohutrappauslaastina ulkona ja sisällä ilman eristettä verkotettuna tai ilman.

paikkarappaus

Tuote on tarkoitettu halkeamien, epätasaisuuksien ja kolojen korjaamiseen ja täyttämiseen rakennusten betoni-, sementti-, ks- ja keraamisillapinnoilla, niin ulko- kuin sisätiloissakin. Sopii käytettäväksi pintojen tasoittamiseen, ennen eristysrappausta Kreisel Wärmedämm-System-järjestelmiä käytettäessä, asennustöiden yhteydessä syntyneiden halkeamien täyttämisessä, työstettävissä paikoissa (esim., ikkuna ja ovi pielissä, ikkunapenkeissä, saniteettitiloissa) korjaustyöhön, betoni- ja sementtipintojen korjauksiin sekä ennen itsetasoittuvan lattiamassan käyttöä, sekä seinä pintojen tasoittamiseksi ennen laatoitusta.

Kuitulaasti

Käyttövalmis kuituvahvistettu ohutrappauslaasti, ei sovellu käytettäväksi liimalaastina. Hyvä mekaanisen rasituksen kestävyys. Erityisen riittoisa. Kerroksen paksuus: 2-5 mm.

sokkelit

Kuivalaasti DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: LW, CS II. Kalkkisementtilaasti käsin ja koneella tehtävään työstöön. Kevytlaasti LW normin DIN EN 998-1 mukaisesti. Vedenimuluokka W 2. Menekki noin 0,9 kg/m²/mm.

Käyttö: Erityisesti kaikenlaisten hyvin lämpöä eristävien tiilimuurien rappaukseen, karhennetulle betonille jne. Käytettäessä hyvin riittoisana ulko- ja kosteiden tilojen pohjarappaukseksi. Suurin mahdollinen turvallisuus halkeamien muodostumista vastaan matalan kimmomoduulinsa (suuren joustavuutensa), vähäisen kutistuvuutensa ja rappauksen optimoivan kuitulisäaineensa vuoksi. Älä pinnoita aineilla, jotka sisältävät liuottimia. Ei sokkeli alueille.

Kivira Kuitulaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P III; DIN EN 998-1: GP, CS IV. Sementtilaasti kone- ja käsikäyttöön. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Voimakkaasti kuormittuneiden muuri- tai betonialueiden koneelliseen rappaukseen, kuten esimerkiksi sokkelin ja kellarin ulkoseinän alueelle sekä kosteisiin tiloihin. Käytettävissä pohja- ja pintarappauksena. Pohjarappauksena maaleille ja pinnoitteille, sekä mineraalisille tai bitumisille eristeille.

sokkelit

Normien DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: GP, CS III:n mukainen kuivalaasti, sementtilaasti kone- ja käsikäyttöön. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Voimakkaasti kuormittuneiden muuri- tai betonialueiden koneelliseen rappaukseen, kuten esimerkiksi sokkelin ja kellarin ulkoseinän alueella sekä kosteisiin tiloihin (myös kevyttiilelle ja kevytbetonille, jonka paineenkestävyysluokka on 6). Käytettävissä pohja- ja pintarappauksena. Pohjarappauksena maaleille, pinnoitteille (laatat), mineraalisille ja dispersiopohjaisille pintalaasteille, sekä mineraalisten tai bitumipohjaisten eristeiden pohjalaastina.

kevytlaasti

Kuivalaasti DIN 18557:n sekä DIN EN 998-1:n mukaisesti. Nopeasti sitoutuva, lämpöä ja ääntä eristävä paksukerroslaasti käsin ja koneellisesti tehtävään työstöön.

savilaasti

Käyttö: Pohjalaastina ja tartuntalaastina rapattaessa savilaasteilla kuivissa sisätiloissa.

savilaasti

Käyttö: Täytölaastina savirappauksessa, voidaan käyttää myös pintalaastina. Savilaastija käytetään vain kuivissa sisätiloissa.

savilaasti

Käyttö: Pintalaastina savirappauksessa. Savilaastija käytetään vain kuivissa sisätiloissa.

savipohjalaasti kuiva

Käyttö: Yksi- tai monikerroksinen käsi- tai konerappaus sisätiloissa. Tasoitusrappauksena ja pohjalaastina conluto sisäeristysjärjestelmiin, kevytsavikuorille, seinälämmityksille, kaisloille, muurauksille jne. Konekäyttö lisäämällä vettä kaikilla kaupallisesti saatavilla olevilla vapaa pudotteisilla- sekä pakkosekoittimilla tai automaattisekoittimilla.

savilaasti Terra karkea

Käyttö: Yksi- tai monikerroksinen käsi- tai konelaasti sisätiloissa. Kipsiksi pehmeille puukuitulevyille, kevyelle savikuorille, ruokoille, muurauksille jne. Konekäyttö veden lisäyksellä kaikilla kaupallisesti saatavilla olevilla vapaa pudotteisella myllyllä, pakkosekoittimilla tai avoimilla rappauskonejärjestelmillä. Pienet määrät voidaan sekoittaa myös vispiläsekopittimella tai käsin.

savilaasti hieno kuiva

Käyttö: Pintalaasti ja yksikerroksinen hienorappaus sisätiloissa. Hieno rappaus voidaan helposti levittää tasaisille pinnoille, kuten savirakennuslevylle tai savipohjusteelle. Conluto seinä- ja kattopohjusteen levityksen jälkeen voidaan myös muita levypintoja, kuten kipsilevyä, rapata hienolla savirappauksella.

Trass-kalkkilassti hieno

Trass KP 01 on hydraulisesti kovettuva rappaus - soveltuu hyvin historiallisten rakennusten saneerauskohteisiin.
Rappauslaasti DIN 18550: PII; DIN EN 998-1: GP, CS II, Wc2 mukaan.
Rappauslaasti käytettäväksi seinien, alakattojen, pylväiden ja väliseinien rappauksena sisä- ja ulkotiloissa.
Kaikentyyppisten muurausten rappaukseen, myös karkean betonin jne.
Käsi- ja konekäyttöön.
Menekki: noin 1,3 kg/m²/mm.
Pakkaus: säkki 25 kg, lavalla 1050 kg.

Trass-kalkkilassti hieno

Trass-kalkkilaasti ulko- ja sisäkäyttöön, sopii erityisesti historiallisten rakennusten saneerauskohteisiin, pohja- ja pintalaastiksi. Testattu terveelliseen elämään. DIN 18550: PII; DIN EN 998-1: GP, CS II, Wc2.
Kaikentyyppisten muurausten rappaukseen, myös karkean betonin jne.
Käsi- ja konekäyttöön.
Menekki: noin 1,4 kg/m²/mm.
Pakkaus: säkki 25 kg, lavalla 1050 kg.

kalkkilaasti

Kuivalaasti DIN 18550: P I; DIN EN 998-1: GP, CS II. Sementti vapaa hydraulinen kalkkilaasti kone- ja käsikäyttöön ulkona ja sisällä. Vedenimuluokka W 2.

Käyttö: Kaikenlaisten tiilimuurien ja karhennetun betonin jne. rappaukseen. Soveltuu käytettäväksi rakennusbiologisesti suuntautuneille alueille tai historiallisten rakennusten saneeraukseen. Voidaan pinnoittaa yhtä lailla kipsillä (kuivuneena), kalkki- ja sementtipitoisilla tuotteilla, kuten esim. jalolaasteilla ja silikaattilaasteilla.

Kalkkilasti

Kuivalaasti DIN 18550: P I; DIN EN 998-1: GP, CS I. Sementti vapaa hydraulinen kalkkilaasti kone- ja käsikäyttöön sisätiloissa. Vedenimuluokka W 0.

Käyttö: Hydraulinen, sementti vapaa kalkkilaasti, pohja- ja pintarappaukseksi kaikkialle asuintiloihin. Kaikenlaisten tiilimuurien ja karhennetun betonin jne. rappaukseen. Soveltuu käytettäväksi rakennusbiologisesti suuntautuneille alueille tai historiallisten rakennusten saneeraukseen. Voidaan pinnoittaa yhtä lailla kipsillä (kuivuneena), kalkki- ja sementtipitoisilla tuotteilla, kuten esim. jalolaasteilla, silikaattilaasteilla jne. sekä kaikilla kaupallisesti yleisillä maaleilla.

NHL5

St Astier NHL5 on erittäin hydraulinen kalkki. NHL5 käytetään valmistettaessa laastia, rappaukseen, muuraukseen tai saumaukseen. NHL5 laasteja käytetään tyypillisesti aggressiivisessa ympäristössä ja erityisesti rannikkoalueilla. Perinteiseti käytetty vuosisatoja luonnonkivien muurauksessa ja saumauksessa. 

  Valmiit kuivalaastit saatavissa:
  1:1.5, 0-4 mm (Kh/H 100/400) pohjarappaus ja muuraus
  1:2, 0-4 mm (K/Kh/H 20/80/475) rappaus ja muuraus
  1:2, 0-2 mm (K/Kh/H 20/80/475) pintarappaus ja muuraus
NHL3.5

St Astier NHL3.5 on keskivahva hydraulinen kalkki. NHL3.5 käytetään valmistettaessa laastia, rappaukseen, muuraukseen tai saumaukseen. NHL3.5 laasteja käytetään tyypillisesti normaalissa tai lievästi rasittavassa ympäristössä. Sopii käytettäväksi ulkona ja sisällä.

  Valmiit kuivalaastit saatavissa:
  1:1.5, 0-4 mm (K/Kh/H 35/65/400) pohjarappaus ja muuraus
  1:2, 0-4 mm (K/Kh/H 35/65/500) rappaus ja muuraus
  1:2, 0-2 mm (K/Kh/H 35/65/500) pintarappaus ja muuraus
NHL2

St Astier NHL2 on hieman hydraulinen kalkki. NHL2 käytetään valmistettaessa laastia, rappaukseen, muuraukseen tai saumaukseen. NHL2 laasteja käytetään tyypillisesti sisälaasteina.

  Valmiit kuivalaastit saatavissa:
  1:2, 0-4 mm (K/Kh/H 50/50/575) rappaus ja muuraus
  1:2, 0-2 mm (K/Kh/H 50/50/575) rappaus ja muuraus
  1:2,5, 0-0,4 mm (K/Kh/H 50/50/700) hieno pintarappaus
NHL-Laasti

Tehdasvalmisteiset käyttövalmiit kuivalaasti rappaukseen ja muuraukseen, lisää vain puhdasta vettä ja sekoita huolellisesti.

NHL-Laasti

St. Astier Isochaux on sementtivapaa, kutistumaton liima- ja ohutarappauslaasti. Vaalen harma, erittäin hyvin tarttuva laasti yleisimmille pinnoille, kuten betoni, tiili, kevytbetoni, erilaiset harkot, maalatut pinnat, seinälaatat, puukuitulevyt jne. Hienojakoisena laastina erinomainen pohjalaasti erityyppisille Stucco-laasteille.

Pakkaus: säkki 20 kg. Menekki: 1,6 kg/mm/m².

NHL-Laasti

NHL kalkkilaasti on diffuusioavoin liima-, ohutrappaus- ja korjauslaasti, jonka valmistaan St. Astier luonnonhydraulisesta (NHL) kalkkista, uunikuivatusta kvartsihiekasta, luonnonlateksista (tarttuvuutta parantava, luonnollinen ja ei-kemiallinen) ja mineraalisesta kiviaineksesta.

Laasti on erittäin ympäristöystävällinen, koska se imee hiilidioksidia kovettuessaan. Se ei sisällä vaarallisia aineita eikä poista kaasua. NHL-liimalaastilla saavutetaan terve ja puhdas sisäilma, joka hyödyttää kaikkia siinä liikkuvaa kosteutta, erityisesti sopiva astmaatikoille ja allergikoille.

Pakkaus: säkki 20 kg. Menekki: 1,7 kg/mm/m².

Kalkkilaasti CL90

Tehdassekoitettu kalkkilaasti CL90 | 1: 3 on Ilmakovettuva kalkkilaasti, joka valmistetaan EN-998:n mukaisesti. Sideaine on puhdasta ilmakovettuvaa kalkkia, joka on standardin EN 459-1 mukaisesti CL90, mikä tarkoittaa yli 90 % luonnollista kalsiumhydroksidipitoisuutta. Kalkkilaasti CL90 | 1:3 saavuttaa erittäin hyvän tarttuvuuden, elastisuuden ja kosteuden läpäisevyyden, mikä tekee laastista erittäin sopivan perinteisten ja historiallisten rakennusten kunnossapitoon ja entisöintiin. Valmiit kalkkilaastit, karkeudet 0–6 mm, 0–4 mm ja 0–1 mm.

Kalkkilaasti CL90 Roiskelaasti

Valmiiksi sekoitettu Kalkkiroiskelaasti CL90 sisältää ilmakovettuvaa kalkkia, kuivattua hyvin lajiteltua luonnonhiekkaa ja pyöreää luonnonkiveä. Saatavana kolmessa eri karkeudessa. Kalkkilaasti CL90 saavuttaa erittäin hyvän tarttuvuuden, elastisuuden ja kosteuden läpäisevyyden, mikä tekee laastista erittäin sopivan perinteisten ja historiallisten rakennusten kunnossapitoon ja entisöintiin.
Valmiit kalkkiroiskelaastit, karkeudet 0-5 mm, 0–8 mm ja 0-14 mm.

lämpörappaus

Lämpörappauslaasti, ulkokäyttöön. Paloluokka B1, 0,07 W/mK. Z-23.13-1606. DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: T, CS I, W 1, T 1. Karkeus 0-3 mm, menekki n. 2,25 kg/m²/cm.

lämpörappaus

Lämpörappauslaasti. Paloluokka B1, 0,11 W/mK. DIN EN 998-1: T 2, CS II. Karkeus 0-2 mm, menekki n. 3,5 kg/m²/cm.

rappausrofiilit

Rappausprofiilit ulkokäyttöön, normaali ja ohutrappaus. Jos etsit jotain muun tyyppistä, ota yhteyttä.

rappausprofiili

Eristerappausprofiilit kuvastossa yleisimmät käytettävt typit. Jos etsit jotain muun tyyppistä, ota yhteyttä.

Alkuun

SUOLOJENKERÄYSLAASTIT

harmaa suolojenkeräyslaasti

Sementinharmaa, huokoshydrofobinen korjauslaasti itseaktiivisella huokosmuodostuksella, kostean ja suolaisen muurauksen (esim. nitraatti-, kloridi- ja sulfaattisaasteinen) saneeraukseen, ulko- ja sisäkäyttöön, rappauskoneilla ilman lisälaitteita ja voidaan työstää manuaalisesti, WTA 2-9-20/D -sertifioitu.
Testattu terveelliseen elämään.
DIN 18550: PII; DIN EN 998-1:R, CS II, WC 2.
Menekki: noin noin 1,1 kg/m²/mm.

luonnon valkoinen suolojenkeräyslaasti

Luonnonvalkoinen, huokoshydrofobinen korjauslaasti itseaktiivisella huokosmuodostuksella, kostean ja suolaisen muurauksen (esim. nitraatti-, kloridi- ja sulfaattisaasteena) saneeraukseen, ulko- ja sisäkäyttöön, rappauskoneilla ilman lisälaitteita ja käsin käsiteltävissä, WTA 2-9-20/D -sertifioitu.
Testattu terveelliseen elämään.
DIN 18550: PII; DIN EN 998-1:R, CS II, WC 2.
Menekki: noin noin 1,1 kg/m²/mm.

suolojenkeräyslaasti

Sertifioitu Saneerauslaasti WTA kosteiden tilojen ja suolan rasittamien tiilimuurien saneeraukseen (esim. nitraatti-, kloridi- tai sulfaattirasitus), vanhoihin tai uudiskohteisiin tiloihin, joissa on voimakas kosteusrasitus.
Sanova SP Grano on käytettävissä pohja- ja pintarappauksena ulos ja sisälle sekä myös sokkelin alueelle.
Soveltuu erinomaisesti käytettäväksi sekoitin pumpuilla.
Menekki noin 1,3 kg/m²/mm.

Alkuun

PINNOITTEET JA PINTALAASTIT

Silikonhartsipinnoite

Pastamainen, DIN EN 15824 mukainen silikonihartsipohjainen pintalaasti käsin tehtävään ja koneelliseen työstöön. Levä- ja sienisuojalla.

Käyttö; Pintalaasti betonille, mineraalisille aluslaasteille, tasoitteille ja lämmöneristysjärjestelmille. Koristeellisten, valkoisten tai värillisten rappauspintojen valmistamiseen ulos ja sisälle hierrettynä revittystruktuuri tai tilauksesta kivipiirtolaastina. Baumitin lämpörappausten ja eristerappausten järjestelmäosa.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

silikonihartsipinnoite

Pastamainen, DIN EN 15824 mukainen silikonihartsipohjainen pintalaasti käsin tehtävään ja koneelliseen työstöön. Levä- ja sienisuojattu. Pintalaasti betonille, mineraalisille aluslaasteille, tasoitteille. Koristeellisten, valkoinen tai värillinen, ulos ja sisälle hienona pintalaastina.

Kiviaines 1 mm.

Silikaattilaasti

Pastamainen, DIN EN 15824 mukainen natriumsilikaattipohjainen pintalaasti käsin ja koneellisesti tapahtuvaan työstöön. Levä- ja sienisuojalla.

Käyttö: Pintalaastina betonille, mineraalisille rappauksille, tasoitemassoille ja eristysrappausjärjestelmille. Koristeeliseksi, valkoiseksi tai värilliseksi pintalaastiksi ulos ja sisälle revityllä struktuurilla (hierretty rappaus). Kivipiirtostruktuurilla tilauksesta. Baumit lämpö- ja eristerappausten pintalaastina.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

Silikonihartsilaasti

Pastamainen, silikonhartsipohjainen pintalaasti käsin ja koneellisesti tapahtuvaan työstöön. Ei sisällä liuottimia, valkoisena tai sävytettynä, jolla on huomattavia vettä hylkiviä ominaisuuksia, vastustuskyky haitallisia ilmaston vaikutuksia vastaan, optimaalinen vesihöyryn läpäisevyys. Pintalaastina betonille, mineraalisille rappauksille, tasoitemassoille ja eristerappausjärjestelmille. Valkoisena tai värillisenä pintalaastina ulkona ja sisällä.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

Struktuurit: rakeinen (Kornputz) ja kivipiirto (Reibenputz)

Silikaattilaasti

Pastamainen, DIN EN 15824 mukainen hyvin puhdistuva, dispersiosilikaattipohjainen pintalaasti käsin ja koneellisesti tapahtuvaan työstöön. Levä- ja sienisuojalla.

Käyttö: Pintalaastina mineraalisille rappauksille, saneerauslaasteille, tasoitemassoille, betonille ja eristysrappausjärjestelmille. Koristeellisten, valkoinen tai värillinen pintalaasti ulos ja sisälle revityllä struktuurilla (hierretty rappaus). Baumit EPS-eristysrappaus ja Open-eristysrappausjärjestelmien osa. Innovatiivisia, mineraalisia sideaineita, kalivesilasi, mineraalisia täyteaineita.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

pintalaasti

Käyttövalmis, DIN EN 15824 mukainen pastamainen, keinohartsipohjainen pintarappauslaasti käsin ja koneellisesti tapahtuvaan työstöön. Levä- ja sienisuojalla.

Käyttö: Pintalaastina betonille, mineraalisille alusrappauksille, tasoitemassoille ja eristysrappausjärjestelmille. Koristeellisten, valkoisten tai värillisten pintarappaukseen ulos revityllä- tai (kivipiirtostruktuurilla tilauksesta). Baumitin eristys- ja lämpörappausjärjestelmien osana.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

pintalaasti

Käyttövalmis, DIN EN 15824 mukainen pastamainen, keinohartsipohjainen pintarappauslaasti käsin ja koneellisesti tapahtuvaan työstöön. Vahvoille ja voimakkaille sävyille. Levä- ja sienisuojalla.

Käyttö: Pintalaastina betonille, mineraalisille alusrappauksille, tasoitemassoille ja eristysrappausjärjestelmille. Koristeelliseen, värilliseen pintarappaukseen ulos. Baumitin eristys- ja lämpörappausjärjestelmien osana.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

pintalaasti

Käyttövalmis, DIN EN 15824 mukainen pastamainen, keinohartsipohjainen kivilaastipinnoite. Värit Baumit MosaikTop värikartan mukaan.

Käyttö: Sokkeli ja seinäpinnoille.

Karkeus: kiviaines 1,8 mm.

Pintalaasti

Mineraalinen valkoinen pintalaasti. DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: CR, CS II (EST 00: CS IV). Vedenimuluokka W 2. Kiviaines Marmoria.

  Karkeudet:
  EST 00 kivikoko 0-0,5 mm
  EST 007 kivikoko 0-0,7 mm
  EST 01 kivikoko 0-1 mm
  EST 1,5 kivikoko 0-1,5 mm
  EST 02 kivikoko 0-2 mm
  EST 03 kivikoko 0-3 mm.
pintalaasti

Mineraalinen valkoinen tai värillinen pintalaasti. DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: CR, CS II. Hierto, muotoilu, kuviointi ja ruiskupinta. Vedenimuluokka W 2.

  Karkeudet:
  MSP 01 kivikoko 0-1 mm
  MSP 02 kivikoko 0-2 mm
pintalaasti

Mineraalinen valkoinen tai värillinen pintalaasti. DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: CR, CS II. Erityisesti hiertolaasti. Vedenimuluokka W 2.

  Karkeudet:
  SEP 01 kivikoko 0-1 mm
  SEP 02 kivikoko 0-2 mm
  SEP 03 kivikoko 0-3 mm
  SEP 04 kivikoko 0-4 mm
pintalaasti

Mineraalinen valkoinen tai värillinen pintalaasti. DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: CR, CS II. Erityisesti hietolaasti, kivipiirto struktuurilla. Vedenimuluokka W 2.

  Karkeudet:
  MRP 02 kivikoko 0-2 mm
  MRP 03 kivikoko 0-3 mm
pintalaasti

Mineraalinen valkoinen tai värillinen pintalaasti. DIN 18550: P II; DIN EN 998-1: CR, CS I. Vedenimuluokka W 2. Kiviaines Marmoria.

Struktuuri: Revitty terasti.

  Karkeudet:
  KRP 02 kivikoko 0-2 mm
  KRP 03 kivikoko 0-3 mm
  KRP 04 kivikoko 0-4 mm
Nanopinnoite

KREISEL NANOSILIKONPINNOITE 031 on käyttövalmis pinnoite, valmistettu käyttäen erityisiä orgaanisia sideaineita, mineraalitäyteaineita, muok-kaavia lisäaineita ja pigmenttiaineita. Innovatiivisten ratkaisujen ansiosta (NANOTEKNOLOGIA) laastin rakenteesta on saatu erityisen yhtenäistä – mikroskooppisen tiheää. Se rajoittaa veden sekä lian tunkeutumista rappaukseen ja näin ollen vähentää mikrobeista saastumisen mahdollisuuksia. Pinnoitetta kutsutaan siksi ”itsepuhdistuvaksi”.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

Struktuurit: rakeinen (Kornputz) ja kivipiirto (Reibenputz)

pintalaasti

Kornputz 062 on tarkoitettu pintarappauslaastiksi. Kuivuttuaan on veden ja pakkasen kestävää, läpäisee hyvin vesihöyryä ja on erinomaisesti alustaan tarttuvaa, joustavaa ja ilmaston vaikutuksia kestävää.

Karkeudet: 1,0 mm, 1,5 mm, 2 mm ja 3 mm

pintalaasti

Reibeputz 061 kivipiirtolaasti on tarkoitettu pintarappauslaastiksi. Kuivuttuaan on veden ja pakkasen kestävää, läpäisee hyvin vesihöyryä ja on erinomaisesti alustaan tarttuvaa, joustavaa ja ilmaston vaikutuksia kestävää.

Karkeudet: 1,0 mm, 2 mm ja 3 mm.

hienokalkkilaasti

Hieno käyttövalmis aito kalkkilaasti sisäpinnoitukseen, luonnonvalkoisena ja ja yli sadassa vakiovärissä.

Karkeudet: 0-0,3 mm ja 0-1 mm.

pintalaasti

Luonnonvalkoinen, mineraalinen, käyttövalmis, kalkkipohjainen pintalaasti, käytettäväksi sisätiloissa. Pintalaastina, alustana mineraaliset rappaukset ja sementtipohjaiset alustat, sekä mineraalisille- tai orgaanisille tasoitteille.

Karkeudet: 0-1 mm, 0-1,5 mm ja 0-2 mm.

Alkuun

LAATTA- JA LIIMALAASTIT

 erittäin elastinen laattalaasti

Elastinen, mineraalitäyteaineiden ja täydentävien lisäaineiden pohjalle, harmaasta sementistä valmistettu yleiskäyttöinen laattaliima. Soveltuu erinomaisesti keraamisten laattojen, maalausta kestävän kiviaineksen, hiekkakiven, kivilaattojen, mosaiikki- ja klinkkerilaattojen sekä levyjen liimaamiseen. Kovetuttuaan muodostuu vettä ja pakkasta kestäväksi. Koostumuksessa on erityisiä lisäaineita, jotka vähentävät kalkin aiheuttaman vaalenemisen ilmaantumista sekä kiviaineksen värien muuttumisen todennäköisyyttä. Laasti on erittäin elastista ja tarttuu hyvin, soveltuu seiniin ja lattioille. Kestää jatkuvaa vedelle altistumista (uima-altaat, terassit). Ulko- ja sisäkäytöön.

 liimalaasti luonnonkivelle, klinkkerille ja laatoille sisä- ja ulkokäyttöön

Elastinen, mineraalitäyteaineiden ja täydentävien lisäaineiden pohjalle, harmaasta sementistä valmistettu yleiskäyttöinen laattaliima. Soveltuu erinomaisesti keraamisten laattojen, maalausta kestävän kiviaineksen, hiekkakiven, kivilaattojen, mosaiikki- ja klinkkerilaattojen sekä levyjen liimaamiseen. Kovetuttuaan muodostuu vettä ja pakkasta kestäväksi. Koostumuksessa on erityisiä lisäaineita, jotka vähentävät kalkin aiheuttaman vaalenemisen ilmaantumista sekä kiviaineksen värien muuttumisen todennäköisyyttä. Laasti on erittäin elastista ja tarttuu hyvin, soveltuu seiniin ja lattioille. Kestää jatkuvaa vedelle altistumista (uima-altaat, terassit). Ulko- ja sisäkäytöön.

Alkuun

MAALIT

 julkisivumaali - Kivira

Käyttövalmis helposti levitettävä silikonihartsimaali, jolla on hyvä tarttuvuus alustaan.
Voidaan levittää myös ruiskulla.
DIN EN 1062-1: G3, E2, S1, V1, W3, A0, C0. Vedenkestävä, mutta erittäin korkea vesihöyryn ja CO2 läpäisevyys, liuotteeton ja liituuntumaton, ulkokäyttöön, valkoisena tai sävytettynä.

 silikaattipohjainen julkisivumaali

Sol-Silicate Technology.
Silikaattimaali julkisivujen maalaukseen DIN 18363 osan 2.4.1 mukaan. G3, E3, S1, V1, W3, A0, C0 standardin DIN EN 1062-1 mukaisesti.
Käyttövalmis julkisivumaali hyvä tarttuvuus alustaan.
Kuivuessaan ei kalvoa muodostava.
Voidaan levittää myös ruiskulla.
Hyvin korkea vesihöyryn läpäisevyys (<0,14 m), sopii myös korjattaville suojelukohteille.
Ulkokäyttöön, valkoisena tai sävytettynä.

julkisivumaali - Kiivra

Käyttövalmis julkisivumaali äärimmäisen hyvillä tarttumisominaisuuksilla ja erittäin hyvä peittävyys. Voidaan levittää myös ilmattomalla ruiskulla. DIN EN 1062-1: G3, E2, S1, V1, W3, A2, C0. Suuri pigmenttien sitovuus, erittäin suuri valikoima sävyjä, maalilla saavutetaan erittäin hyvä säänkestävyys. Helppo levittää. Liuotinvapaa, levä- ja sienisuojattu. Ulkokäyttöön, valkoisena tai sävytettynä.

julkisivumaali - Kivira

Käyttövalmis silikaattiemulsio maali, erittäin diffuusioavoin ja erityisen hyvin likaa hylkivä. Erityisesti julkisivuhin kehitetty, mikrorakenteisen pinnan fotokatalyyttinen vaikutus vähentää merkittävästi likaantumista verrattuna mitä muilla pinnoitteilla saavutetaan, ulkokäyttöön. Valkoisena tai värillisenä. Ominaisuudet: DIN EN 1062-1 G3, E2, S1, V1, W3, A0, C0.

Betonimaali

Käyttövalmis erittäin elastinen, silikonihartsi vahvistettu akrylaattimaali julkisivuille. Tasoittaa olemassa olevia hiuksia ja kutistuminen halkeamia jopa 0,3 mm. Ilmaton ruiskutus. DIN EN 1062-1: G3, E2, S1, V2, W3, A4, C0. Erittäin vettä hylkivä, vesihöyryä läpäisevä. Helppo levittää. Liuotinvapaa, levä- ja sienisuojattu. Ulkokäyttöön, valkoisena tai värillisenä.

ulkomaali

Ekologinen, vastustuskykyinen mikro-organismeille ja epäpuhtauksille. Sopii työskentelyyn sisä- ja ulkotiloissa. Maalia suositellaan käytettäväksi kulttuuriperintökohteissa ja rakennuksissa, joihin vaikuttavat erityisesti epäsuotuisat ympäristön saastumisen tekijät, kuten savusumu, happosateet ja vastaavat, sekä korjausrakentamiseen.

nanomaali

KREISEL NANOTECH-Julkisivumaali 006 on käyttövalmis, vesihöyryä läpäisevä, ilmaston vaikutusta kestävä, voimakkaasti vettähylkivä, mikro-organismeille vastustuskykyinen, nanosilikoniemulsiosta valmistettua ja akryylisideaineeseen perustuva. Helppo levittää. Muodostaa kosteudelta suojaavan kerroksen. Läpäisee erittäin hyvin vesihöyryä, on vastustuskykyinen ympäristön vaikutukselle ja UV-säteilylle sekä mekaaniselle rasitukselle. Ekologinen, vastustuskykyinen mikro-organismeille ja epäpuhtauksille. Myrkytön, ei sisällä liuottimia.

kalkkimaali - Kivira

Käyttövalmis kalkkimaali sisä- ja ulkokäyttöön. Luonnonvalkoisena ja sävytettynä yli sadassa perinteisessä kalkkimaalin sävyssä.

kalkkimaali - Kivira

Käyttövalmis kalkkimaali sisä- ja ulkokäyttöön. Luonnonvalkoisena ja sävytettynä yli sadassa perinteisessä kalkkimaalin sävyssä, erityisesti historiallisiin kohteisiin.

kalkkimaali - Kivira

Erityisesti hydraulisten kalkkirappausten maalaukseen sisällä ja ulkona. Luonnonvalkoisena ja sävytettynä yli sadassa perinteisessä kalkkimaalin sävyssä.

Kivitalomaali

Kalkkisementtimaali sisä- ja ulkokäyttöön. Luonnonvalkoisena ja sävytettynä yli sadassa perinteisessä sävyssä, kalkkisementtirappausten maalaukseen.

Kivitalomaali

Sementtimaali sisä- ja ulkokäyttöön. Luonnonvalkoisena ja sävytettynä yli sadassa perinteisessä sävyssä, sementtirappausten, betonin ja luonnonkiven maalaukseen.

Kivitalomaali

Tätä kalkkimaalia käytetään maalattaessa sisä- että ulkotiloissa kalkkilaasti ja hydraulista kalkkilaasti rappausta. Sandkalkkia käytetään myös pohjamaalina kovilla pinnoilla ennen kalkkimaalausta. Sandkalk on itsessään valkoinen, hieman harmahtava sävyinen, mutta voidaan sävyttää yli sataan vakiosävyyn.

Silikaattimaali

Matta vesiohenteinen silikaattipohjainen maali sisätiloihin. DIN EN 13300-standardin mukainen täysin matta. Ilman säilöntäaineita, liuotin-, amiini- ja ammoniakkipäästöjä. Maali on erityisen ympäristöystävällinen, vähäpäästönen (ELF) ja sopivia allergikoille.

sissämaali - Kivira

Käyttövalmis, erittäin peittävä dispersiomaali DIN EN 13300 mukaan sisäkäyttöön. Helposti työstettävä, hajuton sisämaali, hyvällä täyttö ominaisuudella ja erittäin korkealla peittokyvyllä. Yleisesti yksikerrosmaalina. Sively, telaus tai ruiskutus ilmattomalla maaliruiskulla. Kuivettuaan täysin matta ja pesunkestävä pinta (DIN 53778). Liuotin ja pehmitin vapaa, näin saavutettu alhaiset päästöt (ELF). Valkoisena tai sävytettynä.

sisämaali - Kivira

Käyttövalmis, erittäin peittävä dispersiomaali DIN EN 13300 mukaan sisäkäyttöön. Helposti työstettävä, hajuton sisämaali, hyvällä täyttö ominaisuudella ja korkealla peittokyvyllä. Sively, telaus tai ruiskutus ilmattomalla maaliruiskulla. Kuivettuaan himmeän ja pesunkestävä pinta. Liuotin ja pehmitin vapaa, näin saavutettu alhaiset päästöt (ELF). Valkoisena tai sävytettynä.

canluto savimaali

conluto-savimaali on vesiliukoinen, kasvitärkkelyksellä ja selluloosalla stabiloitu savirakennusmateriaali korkean peittokyvyn omaaviin, ekologisiin ja hyvillä täyttöominaisuuksilla varustettuihin maalipinnoitteisiin. Se muodostaa mattapinnan, on erittäin hengittävä ja tukee siten ilmankosteuden säätelyä. Conluto savimaalille on ominaista luonnollinen ja erittäin kevyt sameus, joka voi vaihdella käsittelyn mukaan.

Alkuun

POHJUSTEET

pohjuste - Kivira

Valkoinen, kvartsitäytteinen pohjuste ennen AS CalSil-levyjen rappausta AS 2 in 1 laastilla tai tasoitusta kalkkitasoitteella Kalkin W.

pohjuste - Kivira

Vesiohenteinen pohjuste kaikille pastamaisille ja mineraalisille pintalaasteille, kvartsihiekka täytteinen. Esikäsittelyyn erittäin tai epätasaisesti imukykyiselle, mineraalisille alustoille sekä värillisen pinnan esikäsittelyn, pigmentoitu, ulko- ja sisäkäyttöön, valkoisena tai värillisenä.

betonopohjuste

Vanhalle betonille pohjusteena, erittäin imukykyisten betonien pintakerroksien kyllästämiseen ja sementtipohjaisten tuotteiden tartunnan parantamiseen.

betonipohjuste

Tartuntasiltana (vanha/uusi) betonipintojen korjauslaasteille ja tasoitteille (BETONPROTEKT RP, LINEA 820 M, LINEA 840 M) varmistamaan hyvä tarttuvuus vanhaan betonipintaan.

pohjuste - Kivira

Kvartsitäytteinen, valkoinen pohjuste pastamaisille pintalaasteille, sisä- ja ulkokäyttöön.

pohjuste - Kivira

Sävytetty, tarttumista parantava pohjuste pastamaisille ja mineraalisille pintalaasteille sisä- ja ulkokäyttöön. Hyvä silloittavuus hiushalkeilulle täytten jopa 0,2 mm halkeilut. Hyvä tarttuvuus. Korkea CO2 läpäisevyys.

betonipohjuste

Vesiohenteinen pohjuste lattiatasotteille, laattalasteille ja betonituotteille. Sisä- ja ulkokäyttöön.

pohjuste - Kivira

Pohjuste minaraalisille pohjille kiinteyttämiseen mineraalipintojen ennen rappausta ja maalausta. Mineraalisille laasteille ja maaleille, sekä silikaatimaaleille ja KlimaSilikatin, liuotinvapaa, värittömän, ulko- ja sisäkäyttöön.

pohjuste - Kivira

Erittäin ohut vesiohenteinen, Siloxanvahvisteinen pohjuste. Tasaamaan huokoisen, imevän pohjan imukykyä ja parantamaan tarttuvuutta. Tasoitteille, rappaukselle, betonille, kalkkikiville, tiilelle ja kipsilevylle. Syvälle tunkeutuva, väritön, ulko- ja sisäkäyttöön.

pohjuste - Kivira

Hienojakoinen pohjuste vahvistamaan mineraalisia pintoja ennen pinnoitusta pintalaasteille tai ennen maalausta, liuotinvapaa, väritön, ulko- ja sisäkäyttöön.

pohjuste - Kivira

Pohjuste ei sisällä liuotinta, akryyliemulsiopohjainen. Vähentää alustan veden imukykyä ja sitoo sen haurautta. Parantaa tartuntaa ja helpottaa pintakäsittelyä maaleilla ja muilla aineilla. Kestää emäksisten yhdisteiden ja epäsuotuisten sääolojen vaikutusta. Syvälle tunkeutuva. Sopii käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa. Käytetään betonin, kevytbetonin, tiiliseinän, kipsin, rappauksen ja vastaavien pintojen esikäsittelyyn ennen liimausta, rappausta, tasoittamista, maalausta ja muita viimeistelytöitä.

pohjuste - Kivira

Akryylidispersiopohjainen pohjuste pintalaasteille ja alustan valmisteluun ennen pinnoitusta mineraali-, silkikonhartsi-, akryyli- tai mosaikputz-laasteilla. Parantaa rappauksen tarttuvuutta alustaan, tasaa pinnan imua, ei kuitenkaan vähennä vesihöyryn läpäisevyyttä.

pohjuste - Kivira

Vesiohenteinen pohjuste kipsi- ja kalkkikipsilaasteille, kalkkisementtilaasteille, meneraalisille ja pastamaisille pintalaasteille, ulko- ja sisäkäyttöön. Parantaa tartuntaa ja tasaa pohjanimua. Laimennussuhde: 1:3-1:6 ohennetaan vedellä.

conluto kaseinpohjuste

Kaseiinipohjuste on väritön, läpinäkyvä pohjuste värillisten tuotevalikoimamme myöhemmille pinnoitteille, kuten savimaalille, saviharjalaastille ja savitasoittellemme. Sitä voidaan käyttää myös rappauskiinnityksenä näkyville jääville conluto-savikipsipinnoille ja lisäämään entisestään conluto-savituotteiden kulutuskestävyyttä. Kaseiinipohjuste on erittäin hengittävä, helppokäyttöinen ja säilöntäaineeton.

Alkuun

PESUAINEET

pesuaine - Kivira

Kloorivapaa puhdistusneste homeisten seinä-, katto- ja lattiapintojen puhdistukseen.

pesuaine - Kivira

Pintojen pudistus sienistä ja/tai levästä julkisivuilta, liuotinvapaa, väritön, ulkokäyttöön. Käytä vain laimentamattomana.

pesuainen

Maalattujen pintojen tehopesuaine.  Emäksinen puhdistus- ja esikäsittelyaine maalattaville pinnoille, sisä- ja ulkokäyttöön koville ja kiiltäville maalipinnoille. Soveltuu käytettäväksi seinille, lattioille, oville, rakennuslevyille ja rakennuslaatoille sekä huonekaluille ym.

Alkuun

BETONITUOTTEET

kuivabetoni

Kuivabetoniseos, joka on tarkoitettu lattioiden ja lattioiden alustarakenteiden valamiseen, perustukset tai kaatavien kerrosten valamiseen rakennuksen sisä- ja ulkotiloissa, terasseilla sekä parvekkeilla. Voidaan valaa perustaan sitoen, rakentaa erottavan kerroksen päälle sekä kelluvana lattiarakenteena. Soveltuu lämmitettäville lattioille veden ja pakkasen kestävä. Kiviaines 0-4 mm.

kuivabetoni

Kuivabetoni sisä- ja ulkokäyttöön. DIN EN 13813: CT-C35-F6. Lisää vai puhdasta vettä. Sopii lattialämmityksen yhteydessä käytettäväksi. Kiviaines 0-4 mm. Paksumpiin valuihin TB 8 kivikoko 0-8 mm.

Trass-sementti

Portlandsementti, jossa on puzzolaanisia lisäaineita. Betonin, rappauksen ja laastin sideaine. Vähentynyt taipumus kukintaa.

kuivabetoni

Trassia sisältävä sementtiliimaliete luonnonkivestä ja valukivestä valmistettujen laattojen ja päällystekivien asennukseen. Liimasilta myös normaaliin komposiittitasoitteiden tai luonnonkivilaastin NVM levittämiseen betonille.
Menekki: noin 1,6 kg/mm/m².

Trass saumauslaasti

Ei vettäläpäisevä trassementtilaasti päällystekivien ja luonnonkivestä ja valukivestä valmistettujen laattojen saumaukseen. Soveltuu poluille, alueille ja terasseille julkisten tilojen ulkopuolella, eli yksityisissä kiinteistöissä, puutarhoissa jne. jalankulkijoiden, henkilöautojen ja satunnaisen kuorma-autoliikenteen käyttöön (enintään 20 tonnia sallittu kokonaismassa, ≤ 5 tonnin pyöräkuorma).
Sauman leveys min/max: 5-50 mm
Sauman syvyys min 20 mm.

kuivabetoni

Pika lattiabetoni, sopii lattialämmityksen kanssa. Mattokuiva 24 tuntia valusta. Luokitus; DIN EN 13813: CT-C35-F6. Kivikoko 0-8 mm.

kuivabetoni

Nopea lattiabetoni, sopii lattialämmityksen kanssa. Mattokuiva 4 päivää valusta. Luokitus; DIN EN 13813: CT-C35-F6. Kivikoko 0-8 mm.

lattiatasoite

Itsestään tasoittuva lattiatasoite sisä- ja ulkokäyttöön. Kerrospaksuus 1-50 mm. Luokistus; DIN EN 13813 CT-C30-F6. Voidaan pinnoittaa 1K ja 2K pinnoitteilla.

lattiatasoite - Kivira

Polymeeri vahvistettu, sementtipohjainen lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. Kerrospaksuus 5-20 mm. Käsikäyttöön, ei itsestään tasoittuva. CT/C40/F7/B1,5 / EN 13813.

lattiatasoite - Kivira

Kutistumaton, polymeeri vahvistettu, sementtipohjainen lattiatasoite. Sisä- ja ulkokäyttöön. Kerrospaksuus 5-40 mm. Käsikäyttöön, ei itsestään tasoittuva. CT/C40/F7/B2 / EN 13813.

betoninkorjaus

Kaksikomponettinen teräsuoja ja tartuntalaasti betonisaneeraustuotteille. Erinomainen tarttuvuus metalliin ja mineraalisiin pintoihin. Sävytetty punertavaksi.

betonikorjaus

Yksikomponenttinen, mikrovahvistettu, erittäin notkea, sulfaattia kestävä PCC-korjauslaasti vaakasuorille pinnoille. Luokitus; DIN EN 1504-3: PCC-laasti betonin korjauksiin, luokka R2.

nopea betonikorjaus

Mikrolujitettu korjauslaasti nopealla lujuuden kasvulla EN 1504-3: PCC laasti, rakennekorjaukseen, luokka R4. Mikrolujitettu, kutistumissäädelty, karkea ja hieno korjauslaasti pysty- ja alakattobetonipinnoille, nopealla lujuuden kasvulla.

betonikorjaus

Yksikomponenttinen, mikrovahvistettu, tiksotrooppinen, sulfaattia kestävä PCC-korjauslaasti. Luokitus; DIN EN 1504-3: PCC-laasti betonin korjauksiin, luokka R4.

betonikorjaus

Hienojakoinen betonipintojen tasoituslaasti ja korroosiosuoja. Luokitus; DIN EN 1504-2: PCC-laasti botonipintojen suojaukseen.

injektointi

Teräsrakenteiden, ankkureiden, koneiden asennuslevyjen, perustusten, saumausten injektointiin ja juotoksiin. Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön.

jälkihoitoaine

Se suojaa tuoretta betonia ja estää liian nopealta pinnan kuivumiselta ja hiushalkeamien muodostumiselta.

impregrointi - Kivira

Kovettaa ja vahvistaa uusia ja vanhoja betonilattioita ja -pintoja, muodostaa suuren lujuuden. Parantaa betonipinnan kemiallista ja mekaanista kestävyyttä. KEMA IMPREGNATOR estää erittäin hyvin veden ja öljyn imeytymistä kyllästetyillä mineraalisilla pinnoilla.

impregrointi - Kivira

Kovettaa ja vahvistaa uusia ja vanhoja betonilattioita, muodostaa suuren lujuuden vahvisten betonin pintakovuutta. Parantaa betonipinnan kemiallista ja mekaanista kestävyyttä. KEMA IMPREGNATOR POWDER estää erittäin hyvin veden ja öljyn imeytymistä kyllästetyillä mineraalisilla pinnoilla. Käyttökohteet mm. parkkihallit, teollisuushalli, varastot, autotallit jne.

Alkuun

VEDENERISTYS

vedeneriste - Kivira

Yksikomponettinen elastinen sementtipohjainen vedeneristyslaasti sisä- ja ulkokäyttöön. Se kestää positiivisia ja negatiivisia vedenpainetta, höyryä läpäisevä ja jäädyttämisen kestävä. Käyttökohtet; Parvekkeet, terassit, kylpyhuoneet, uima-altaat, juomavesialtaat. Voidaan levittää kostealle mineraaliselle pinnalle. Luokitus; DIN EN 14891.

vedeneriste - Kivira

Kaksikomponettinen erittäin elastinen sementtipohjainen vedeneristyslaasti sisä- ja ulkokäyttöön. Se kestää positiivisia ja negatiivisia vedenpainetta, höyryä läpäisevä ja jäädyttämisen kestävä. Käyttökohtet; Parvekkeet, terassit, kylpyhuoneet, uima-altaat, juomavesialtaat. Kestää merivettä, dieselöljyä, natriumkloridia ja ammoniakkisulfaatia. Voidaan levittää kostealle mineraaliselle pinnalle. Luikittelu; DIN EN 14891.

+/- painetta kestävä vedeneriste

Vedenpitävä, tunkeutuva, sementtimassa, vahvistettu polymeereillä käsintehtävään ja koneelliseen käyttöön, jolla on erityisten kiteytyslisäaineiden ansiosta kaksinkertainen tehtävä: - Kapillaarinen: tunkeutuu syvälle rakennuksen perustuksen huokosiin, muodostaa sinne liukenemattomia kiteitä ja siten sulkee huokoset ja kapillaareja estämään tunkeutuvan veden ja muiden nesteiden. - Estäminen: muodostamalla kiinteän, vettä läpäisemättömän eristekerroksen rakennusmateriaalin pinnalle. Tämä varmistaa luotettavamman tiivistyksen myös pintavaurioiden tai pohjan halkeamien sattuessa. Massa kestää ammoniumsulfaattia, merivettä ja öljyä ja sopii siten jäteveden neutralointialtaiden, prosessivesialtaiden, viemärien, puhdistuslaitosten, betonisiilojen pintojen suojaamiseen karjan rehun säilömiseen sekä betonin öljytiiviiseen suojaamiseen. Massa kestää sekä positiivista (min. 3 bar) että negatiivista vedenpainetta (min. 2 bar) ja antaa rakennuksille vesitiiviin suojan kosteudelta, pohjavedeltä ja paineiselta vedeltä.

1K-vedeneriste

Polymeerisementti vedeneristyslaastia käytetään mineraalialustojen suojaamiseen kosteudelta. Laastille on ominaista hyvä tarttuvuus mineraalialustoihin sekä ääni- ja lämmöneristelevyihin. Laasti on tarkoitettu mineraalipohjaisille rakennusmateriaaleille vedeneristystöihin ja käytettäväksi suojaamaan kosteudelta: kellarien seiniin, lattiaan, kylpyhuoneeseen ja perustuksiin. Sitä voidaan samoin käyttää myös uima-altaiden, parvekkeiden ja terassien tiivistystöissä, ääni- ja lämmöneristelevyjen liimaamiseen sekä lasikuituverkolla vahvistettuna valmistettaessa lujitekerrosta

Alkuun

EPOKSI JA PU-PINNOITTEET

vesihöyryä läpäisevä matta epoksipinnoite

2-komponenttinen ohutkerrosepoksipinnoite, joka sopii autotallien, varastojen, työhuoneiden, parvekkeiden, terassien jne. pinnoituksiin. Lattian suojaamiseen betonille, magnesiitti- ja anhydridialustoille. Läpinäkyvässä sävyssä oleva tuote on tarkoitettu pölyn suojaamiseen, mikä antaa puolihimmeän vaikutuksen.

Täysin kovettuneena siinä on matta pinta, joka on vesihöyryä läpäisevä ja helppo puhdistaa. Maalaus kahdessa tai kolmessa kerroksessa, tässä tapauksessa soveltuu kevyille mekaanisille kuormille. Kolmantena komponenttina voidaan käyttää kuivaa kvartsihiekkaa, EPOXY SAND, joka lisää huomattavasti mekaanista kestävyyttä ja sopii keskimääräisiin mekaanisiin kuormituksiin. Sitä käytetään myös koriste- tai kunnostuspinnoitteena olemassa oleville vakaille keraamisille laatoille. Sopii myös juomavesialtaille.

Erinomainen tarttuvuus myös metalli- ja puupinnoille.

Kovettuneen tuotteen lämpötilan kestävyys, -30 °C - +90 °C.

Alkuun

TASOITTEET

seinätasoite

Tasoite kuivien sisätilojen ilmattomaan korkeapaineruiskutukseen.

tasoite

Tuote on tarkoitettu halkeamien, epätasaisuuksien ja kolojen korjaamiseen ja täyttämiseen rakennusten betoni-, sementti-, ks- ja keraamipinnoilla, niin ulko- kuin sisätiloissakin. Sopii käytettäväksi pintojen tasoittamiseen, ennen eristysrappausta Kreisel Wärmedämm-System-järjestelmiä käytettäessä, asennustöiden yhteydessä syntyneiden halkeamien täyttämisessä, työstettävissä paikoissa (esim., ikkuna ja ovi pielissä, ikkunapenkeissä, saniteettitiloissa) korjaustyöhön, betoni- ja sementtipintojen korjauksiin sekä ennen itsetasoittuvan lattiamassan käyttöä, sekä seinä pintojen tasoittamiseksi ennen laatoitusta.

tasoiteprofiilit

Tasoiteproffilit sisäkäyttöön, osa sopii myös ohutrappaukseen. Jos haet jotain muuta tyyppiä, joka ei ole kuvastossa, ota yhteyttä.

Alkuun

SUOJAPINNOITTEET

impregrointi _kIvira

Suojapinnoite mineraalisille pohjille, erityisesti Viton-savilaasteille sisällä. Tuotta voidaan käyttää ulkona ja sisällä muilla mineraalisilla alustoilla.

Graffitisuojat

Graffitisuojat ja graffitien poistoaineet eri tyyppisille alustoille, kuten tiili, rappaus, betoni, sillat, tuorebetoni, ei mineraaliset alusta jne.

impregrointi - Kivira

Suojapinnoite, impregrointiaine mineraalisille pinnoille. Tekee pinnoista vettä ja likaa hylkiviä, estää veden imeytymisen alustaa.

impregrointi - Kivira

Vesiohenteinen suojapinnoite, impregrointiaine mineraalisille pinnoille. Tekee pinnoista vettä ja likaa hylkiviä, estää veden imeytymisen alustaa. Käyttökohteet: tiilipinnat, betonipinnat, tiilikatot, suojamuurit.

impregrointi - Kivira

Kovettaa ja vahvistaa uusia ja vanhoja betonilattioita ja -pintoja, muodostaa suuren lujuuden. Parantaa betonipinnan kemiallista ja mekaanista kestävyyttä. KEMA IMPREGNATOR estää erittäin hyvin veden ja öljyn imeytymistä kyllästetyillä mineraalisilla pinnoilla.

impregrointi - Kivira

Kovettaa ja vahvistaa uusia ja vanhoja betonilattioita, muodostaa suuren lujuuden vahvisten betonin pintakovuutta. Parantaa betonipinnan kemiallista ja mekaanista kestävyyttä. KEMA IMPREGNATOR POWDER estää erittäin hyvin veden ja öljyn imeytymistä kyllästetyillä mineraalisilla pinnoilla. Käyttökohteet mm. parkkihallit, teollisuushalli, varastot, autotallit jne.