Kivira Oy

Graffitisuoja

Graffitinpoisto

Maalinpoisto

Graffitisuojat ja graffitien poistoaineet, maalinpoistoaineet. Rappaus-, betoni-, puu-, metalli- ja muovipinnoille/-pinnoilta.


 Graffitisuoja


Graffitisuojia ja suojapinnoitteita kaikille normaaleille pinnoille, kaiken tyyppisille kohteille.

töhrysuoja
graffitisuoja
töhrysuoja
graffitisuojagraffitisuoja

Eposilan® 2K-suojalakka

On pysyvä, kalvon muodostava, väritön graffittisuoja. Uudenlainen erikoislakka perustuen epoksi-silaaniin vastaa EU-direktiiviä orgaanisten liuottimien käytöstä tietyissä maaleissa ja lakoissa, joka pysyy lakatulla, päällystetyllä ja maalatulla tai maalaamattomalla alustalla. Kiiltoaste on puolikiiltävästä täyskiiltävään alustasta riippuen. Eposilan on sään- ja UV-kestävä, sillä on RAL-Gütezeichen-merkintä ja BASt-hyväksyntä pysyvänä suojapinnoitteena.
Scheidel-Hydro

graffitisuoja

HydroPurSilan® graffitisuoja

2-K mattapintainen, pysyvän, kalvon muodostava, väritön antigraffitisuoja. Uudenlaisen suojalakan pääkäyttöalueet (vesipohjaiselle polyuretaanille, jossa on silaania) ovat rapatut, maalatut pinnat tai maalattu betoni. HydroPurSilan®:sta muodostuu pysyvä suojapinnoite. Graffitinpoisto helpottuu Hydro-PurSilan®:ia käyttämällä huomattavasti, ja nostaa kohteen arvoa. Alustojen höyryvuodot vähenevät, vaikkakin Hydro-PurSilan® on vesihöyryä läpäisevä.
töhrysuoja

Fluoromer® graffittisuoja

Kuuluu puolipysyviin suojausjärjestelmiin ja muodostaa mattaisen, läpinäkyvän (väritön), hengittävän, vesihöyrylle avoimen ja UV-kestävän suojan, jolla on tarttumista estävä vaikutus. Fluoromer®-graffittisuoja on vesiperäinen tuote perustuen fluori-Co-polymeereihin, joissa on akrylaattia vettä hylkivällä ja öljypakoisella ominaisuudella. Käsitellyn pinnan pintarakenne pysyy ennallaan. Graffitin poiston jälkeen vain pieni suojakerroksen osa on uusittava. Fluoromer on hyväksytty BAST:in (Saksan kansallinen liikennelaitos) mukaan.
töhrysuoja

Fluorosil FC® graffittisuoja

On pysyvä, edullinen ja luotettava suoja betonille ja muille, koville, mutta imeville, mineraalisille alustoille. Fluorosil® FC:tä voidaan myös käyttää alkaalisille alustoille (ph-arvo 14), ja se on kehitetty erityisesti tuoreelle betonille. Fluorosil® FC:tä voidaan käyttää graffitti- ja pintasuojana myös puhtaasti mineraaliselle betoni maaleille.Fluorosil FC on hyväksytty BAST:in (Saksan kansallinen liikennelaitos) mukaan.
töhrysuoja

Fluorosil 2500 graffittisuoja

Pysyvä, edullinen ja luotettava suoja betonille ja muille, koville, mutta imeville, mineraalisille alustoille. Fluorosil®2005-graffittisuoja permanent muodostaa mattaisen, läpinäkyvän (väritön), hengittävän, vesihöyrylle avoimen ja UV-kestävän suojan, jolla on tarttumista estävä vaikutus. Käsitellyn pinnan pintarakenne pysyy ennallaan. Fluorosil 2500 on hyväksytty BAST:in (Saksan kansallinen liikennelaitos) mukaan.
 Graffitien ja töhryjenpoisto


Oikein valitulla tuotteella graffitien ja töhryjen poisto on nopeaa, helppoa ja edullista. Tee testi, ennen aloitusta pienelle alueelle, näin varmistat tuotteet toimivuuden.

töhrynpoisto
töhrynpoisto
töhrynpoisto
töhrynpoisto


maalinpoisto

SOFT graffitien poistoaine

CKW – vapaa ( kloori/hiili/vesi ), perustuen hitaasti höyrystettyihin estereihin ja muihin erikoisliuotinaineisiin. Soveltuu ennen kaikkea aroilta pinnoilta poistettaviin tahroihin. Ulko- ja sisäkäyttöön.
GraffitGlean graffitinpoisto

GraffitGlean graffitien poistoainen

CKW-vapaa (Kloorihiilivedyt) perustuen erityisiin estereihin ja muihin liuottimiin. Graffiticlean, graffitin poisto soveltuu spraylakoille, huopatusseille, kuulakärkikynille, varauksella myös bitumeille mineraalisilla ja liuotinainetta sisältävillä alustoilla sisä- ja ulkotiloissa.
 Maalinpoisto


Tee testi ennen aloitusta, muutamalla kohteeseen sopivalla tuotteella, näin varmistat millä tuotteella pääset parhaaseen lopputulokseen ja samalla selviää tuotteen menekkikin.

töhrynpoisto
töhrynpoisto
töhrynpoisto
töhrynpoisto


maalinpoisto

ASUR maalinpoistoaine

Soveltuu ennen kaikkea 1-komponenttilakkojen ja öljymaalien poistamiseen puulta ja metallilta ja erilaisten, useampikerroksisten päällysteiden poistoon julkisivuilta ja sisätiloista.
maalinpoisto

SG 94 maalinpoistoaine

CKW-vapaa (Kloorihiilivedyt) perustuen hitaasti höyrystettyihin estereihin ja muihin erikoisliuottimiin. SG 94-maalinpoistoaine soveltuu ennen kaikkea suhteellisen yksinkertaisesti liukenevien kerrosten poistoon suurilta pinnoilta, kuten esimerkiksi dispersiomaalit julkisivuissa ja sisätiloissa.