Kivira_logo

Graffitisuoja

Graffitisuojat ja graffitien poistoaineet, maalinpoistoaineet. Rappaus-, betoni-, puu-, metalli- ja muovipinnoille/-pinnoilta.


graffitisuoja

Eposilan® 2K-suojalakka on pysyvä, kalvon muodostava, väritön graffittisuoja. Uudenlainen erikoislakka perustuen epoksi-silaaniin vastaa EU-direktiiviä orgaanisten liuottimien käytöstä tietyissä maaleissa ja lakoissa, joka pysyy lakatulla, päällystetyllä ja maalatulla tai maalaamattomalla alustalla. Kiiltoaste on puolikiiltävästä täyskiiltävään alustasta riippuen. Eposilan on sään- ja UV-kestävä, sillä on RAL-Gütezeichen-merkintä ja BASt-hyväksyntä pysyvänä suojapinnoitteena.


graffitisuoja

HydroPurSilan® on 2-K mattapintainen, pysyvän, kalvon muodostava, väritön antigraffitisuoja. Uudenlaisen suojalakan pääkäyttöalueet (vesipohjaiselle polyuretaanille, jossa on silaania) ovat rapatut, maalatut pinnat tai maalattu betoni. HydroPurSilan®:sta muodostuu pysyvä suojapinnoite. Graffitinpoisto helpottuu Hydro-PurSilan®:ia käyttämällä huomattavasti, ja nostaa kohteen arvoa. Alustojen höyryvuodot vähenevät, vaikkakin Hydro-PurSilan® on vesihöyryä läpäisevä.


töhrysuoja

Fluoromer® graffittisuoja kuuluu puolipysyviin suojausjärjestelmiin ja muodostaa mattaisen, läpinäkyvän (väritön), hengittävän, vesihöyrylle avoimen ja UV-kestävän suojan, jolla on tarttumista estävä vaikutus. Fluoromer®-graffittisuoja on vesiperäinen tuote perustuen fluori-Co-polymeereihin, joissa on akrylaattia vettä hylkivällä ja öljypakoisella ominaisuudella. Käsitellyn pinnan pintarakenne pysyy ennallaan. Graffitin poiston jälkeen vain pieni suojakerroksen osa on uusittava. Fluoromer on hyväksytty BAST:in (Saksan kansallinen liikennelaitos) mukaan.


töhrysuoja

Fluorosil FC® graffittisuoja on pysyvä, edullinen ja luotettava suoja betonille ja muille, koville, mutta imeville, mineraalisille alustoille. Fluorosil® FC:tä voidaan myös käyttää alkaalisille alustoille (ph-arvo 14), ja se on kehitetty erityisesti tuoreelle betonille. Fluorosil® FC:tä voidaan käyttää graffitti- ja pintasuojana myös puhtaasti mineraaliselle betoni maaleille.Fluorosil FC on hyväksytty BAST:in (Saksan kansallinen liikennelaitos) mukaan.


töhrysuoja

Fluorosil 2500 graffittisuoja permanent on pysyvä, edullinen ja luotettava suoja betonille ja muille, koville, mutta imeville, mineraalisille alustoille. Fluorosil®2005-graffittisuoja permanent muodostaa mattaisen, läpinäkyvän (väritön), hengittävän, vesihöyrylle avoimen ja UV-kestävän suojan, jolla on tarttumista estävä vaikutus. Käsitellyn pinnan pintarakenne pysyy ennallaan. Fluorosil 2500 on hyväksytty BAST:in (Saksan kansallinen liikennelaitos) mukaan.


maalinpoisto

SOFT graffitien poistoaine on CKW – vapaa ( kloori/hiili/vesi ), perustuen hitaasti höyrystettyihin estereihin ja muihin erikoisliuotinaineisiin. Soveltuu ennen kaikkea aroilta pinnoilta poistettaviin tahroihin. Ulko- ja sisäkäyttöön.


GraffitGlean graffitinpoisto

GraffitGlean on CKW-vapaa (Kloorihhiilivedyt) perustuen erityisiin estereihin ja muihin liuottimiin. Graffiticlean, graffitinpoisto soveltuu spraylakoille, huopatusseille, kuulakärkikynille, varauksella myös bitumeille mineraalisilla ja liuotinainetta sisältävillä alustoilla sisä- ja ulkotiloissa.


maalinpoisto

ASUR maalinpoistoaine soveltuu ennen kaikkea 1-komponenttilakkojen ja öljymaalien poistamiseen puulta ja metallilta ja erilaisten, useampikerroksisten päällysteiden poistoon julkisivuilta ja sisätiloista.


maalinpoisto

SG 94 maalinpoistoaine on CKW-vapaa (Kloorihiilivedyt) perustuen hitaasti höyrystettyihin estereihin ja muihin erikoisliuottimiin. SG 94-maalinpoistoaine soveltuu ennen kaikkea suhteellisen yksinkertaisesti liukenevien kerrosten poistoon suurilta pinnoilta, kuten esimerkiksi dispersiomaalit julkisivuissa ja sisätiloissa.


© 2018 Kivira Oy • All rights reserved

Address – Osoite: Juvan Teollisuuskatu 21 B, 02920 Espoo

Puh. 09 7742720