Kivira_logo

Laastipumput

Rappaukseen, pinnoitukseen, tasoitetöihin sekä betoninpumppaukseen. Kuivasiirtolaitteet, siilot sekä sekoittimet. Yleisimmät varaosat, letkut, laastipistoolit, liimapistoolit, vaipat ja ruuvit suoraan myymälästä.


m-tec

Kivira rappauspumppu

m-tec on ollut yli 30 vuotta kehittämässä ja tuottamassa innovatiivisia ratkaisuja laastien valmistukseen, logistiikaan ja käsittelyyn. m-tec on tehnyt rakentamisesta, nopeampaa ja taloudellisempaa - kaikkialla maailmassa. Monipuolinen rappauspumppu, lattiatasoitepumppu, kipsipumppu tai laastipimppu on ammattilaisen varma, tehokas ja toimiva valinta.


Kivira rappauspumppu

BMS alpha Z3 Lattiabetonipumput ovat ensimmäiset laatuaan. Lattiabetonipumput varustettuna dieselkompressorilla ovat tehokkaita, nopeita ja turvallisia, sekä sähkövirrasta ja painevedestä riippumattomia. Helppo käytettävyys, pudistettavuus ja pakollisten huoltojen helppous on jotain uutta lattiabetonien pumppauksissa. Pumppauksessa voit käyttää tarvittaessa 200 m letkustoa ja pumppauskorkeus 30 kerrosta. Sopii pintalattioille, erikoisbetonille aina maakosteaan asti, linjasaneeraukseen jne.


rappauspumppu

Filamos tunnettu erityisesti johtavana ruiskubenontipumppujen valmistajan. Tuotannossa on myös laaja valikoima erityisesti ammattikäyttöön tarkoitettuja pakkosekoittimia. Valmistajan avosäiliö laastipumppujen hinta/laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen. Kaikkien koneiden ja laitteiden valmistuksessa on lähdetty siitä, että ne ovat kestäviä ammattikäytössä, helppo käyttöisiä ja nopeita huoltaa ja puhdistaa.


Strobl

Kivira rappauspumppu

Strobl tunnetaan erinomaisista pumpuistaan ainutlaatuisin säädöin. Pumppujen osoittavat ainutlaatiset kykynsä; tasoitepumppu, rappauspumppu ja pinnoituspumppu. Valovirta kompressorit aina 800 l/min. Sekoittimet ja pumput erityisesti, pinnoitukseen, ohutrappaukseen, tasoite- ja maalaustöihin.© 2018 Kivira Oy • All rights reserved

Address – Osoite: Juvan Teollisuuskatu 21 B, 02920 Espoo

Puh. 09 7742720