Kivira rappaus

Eristeleikkurit

Ammattikäyttöön tarkoitetut eristeleikkurit rakennus- ja saneerauskohteisiin, sekä rakennusteollisuuteen. Kuumalanleikkurit, villaleikkurit ja käsikäyttöinen kuumateräleikkuri.Eristeenä: EPS, XPS

eristeleikkuri

Isoboy GD

Lankaleikkurit ovat uudistuneet. Uudistukset tuntuvat enemmäkin kuin näkyvät. Isoboy kuumalankaleikkureihin on tullut tukijalka, joka mahdollistaa rakennustelineeseen kiinitettävän leikkurin käytön helposti myös lattialla tai muualla missä sitä ei kiinnittää pytyyn. Säädöt ovat tutut ja monipuoliset. Leikattavan levyn maksimi korkeus kaikissa 1300 mm, pituus vapaa.

  • GD 24, suoraleikkaus 240 mm, 45° kulmassa 170 mm, paino 18 kg.

  • GD 34, suoraleikkaus 340 mm, 45° kulmassa 240 mm, paino 19 kg.

  • GD 44, suoraleikkaus 440 mm, 45° kulmassa 310 mm, paino 19,5 kg.


villaleikkuri

Isoboy GD

Loveus, kolojen ja reikien teko jne. onnistuu lisäosilla Isoboy GD-leikkureilla.

Alapuolella olevasta kuvasta näkyy miten Isoboy GD:llä voi leikata levyjä.

eristeleikkuriMineraalivilla, lasivilla, puukuitu, korkki

eristeleikkuristyroxleikkuri

Isoboy M

Eristeleikkuri mineraalivillalle ja villaeristeille, puukuitulevylle, korkille, polyuretaani ja puristetuille levevylle. Leikkkaus tehdään joko veitsellä, sahalla tai sähkösahalla.
styroxleikkuri

Sähkösahat

Bosch sähkösaha on saatavana valovirtasahana ja akkusahana. Akkusahan mukan tulee laukku, kaksiakkua ja laturi. DeWALT valovirtaisena.
styroxleikkuri

Käsileikkurit

Sähkötoiminen kuumateräleikkuri, kaksi mallia. Pienempi 160 mm terällä ja suurempi 200 mm terällä. Pienempään malliin sattavana myös koukkuterä putkiurille.