Kivira Logo Filamos ruiskubetonointipumput, tasosekoittajat, laastipumput ja rappauspumput ammattikäyttöön

FILAMOS

on tunnettu erityisesti johtavana ruiskubenontipumppujen valmistajan. Tuotannossa on myös laaja valikoima erityisesti ammattikäyttöön tarkoitettuja pakkosekoittimia. Valmistajan avosäiliö laastipumppujen hinta/laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen. Kaikkien koneiden ja laitteiden valmistuksessa on lähdetty siitä, että ne ovat kestäviä ammattikäytössä, helppo käyttöisiä, sekä nopeita huoltaa ja puhdistaa.
Pakkosekoittajat - Tasosekoittajat

filamos tasosekoittajat ja pakkosekoittajat rakennus- ja teollisuukäyttöön
Ammattikäyttöön tehokkaat ja kestävät sekoittajat

Pakkosekoitin, tasosekoitin ja aktivointisekoitin sekoittavat kaiken tyyppiset laastit ja massat nopeasti ja tehokkaasti. Ne sopivat myös maakosteiden, pikabetonien, tulenkestävien ja muiden erikoistuotteiden sekoitukseen rakennus- ja tollisuuskäytössä. Kaksivaiheiset sekoitukset, sekä pitkän sekoitusajan vaatimista tuotteista tulee aina tasalaatuinen lopputulos.

Sekoittimia käyttötarpeesi mukaan, tilavuudet 111 - 1475 litraa.
Laastipumput

tehokkaalla tasosekoittajalla varustetut rappauspumput
Tasoiteruiskut ja rappauspumput

Laastipumput tasoitetöihin, pinnoituksiin ja rappaukseen, sekä lattiatasoitteiden pumppaukseen. Osa pumpuista varustettuna pakkosekoittimella, joilla saadaan sekoitettua normaalit laastit, sekä pitkän sekoitusajan tai kaksiosaisen sekoituksen vaatimat laastit, joita ei voida sekoittaa automaattisekoittajalla.
Ruiskubetonointi

ruiskubetonointikoneet kuivien tai märkien seosten ruiskutukseen
Tehokkat ruiskubetonointi koneet

Ruiskubetonointikoneet kuivien tai märkien seosten ruiskutukseen. Käyttökohteina tunnelit, betonipintojen vahvistus ja tehokas betonipintojen korjaus. Laitteita pieniin, keskisuuriin ja suuriin kohteisiin.