Kivira_logo

Eristerappaus

Taloudelliset ja energiaa säästävät eristerappausjärjestelmät. Eristerappaus on ollut käytössä vuosikymmeniä ja kehitetty jatkuvasti toimimaan mahdollisimman mahdollisimman hyvin nyt ja myös tulevaisuudessa. Ilmaston muuttuminen aiheuttaa suuria paineita pinnoitteille ja rappaustuotteille, siksi suurin osa julkisivulaasteistamme on huonosti vettäimeviä, hengittävyyden ja vesihöyryn läpäisykyvyn muuttumatta.kreisel-eristerappaus

Kreisel Eristerappausjärjestelmät

Uudisrakentamiseen ja saneeraukseen kehitettyjä eristerappausjärjestelmiä. Eristeinä käytetään mineraalinen villa, EPS ja suulakepuristetut PU-eristelevyt.
homatherm-eristerappaus

PUUTALON ERISTERAPPAUS

Eristerappaus puutaloon. Ympäripontattu puukuitueriste, joka on suunniteltu erityisesti kiinnitettävksi suoraan puurunkoon, sopii niin uudiskohteisiin kuin korjausrakentamiseen. Yhdellä kertaa parannat seinäpintojen eristävyyttä, vähennät energian kulutusta ja saat hiljaiset sisätilat, sekä uuden julkisivun. Rapattu puutalo, näin sen toteutat helposti ja ekologisesti, saat lisäeristyksen tuomat hyödyt ja säästöt samalla. Vanha rapattu puutalo, kuten rintamamiestalo, saa uuden energia tehokkaan julkisivun.
Baumit Eristerappausjärjestelmät


eristerappaus

Eristeenä mineraalivilla

StarSystem Mineral

ProSystem Mineral

Mineraalivilla on ollut alkuaikoina eristerappausjärjestelmässä yleisin eriste ja laajasti käytössä nykyäänkin. Etuina mainittakoon täysin palamaton, eikä muodosta palon sattuessa haitallisia kaasuja. Käytettävän mineraavillan on täytettävä eristerappauksen vaatimukset eristeen osalta. Mineraalivilla tyypit Paroc Linio 15 ja Paroc Linio 80.
eristysrappaus

Eristeenä EPS

StarSystem EPS

ProSystem EPS

EPS on lisännyt eristeenä suosiotaan myös meillä. EPS on Euroopassa yleisimmin käytetty eriste eristerappauksissa. EPS eristeet ovat yleensä joko perinteistä valkoista "styroksia" S60 / S100 tai uudenpia paremmin eristäviä harmaita EPS-eristeitä, kuten Platina rappari. Sokkelialueilla ja alueilla joihin kohdistuu tavallista kovempaa mekaanista rasitusta käytetään kovempia EPS-eristeitä.
eristysrappaus

System XS 022

Eristerappausjärjestelmä, jossa eristeenä kova Resol-hartisvahaato, molemmin puolin fleece pinnoitettu, levyn raaka-aine Bakeliittihartsi on vanhin ja tunnetuin raaka-aine tämän tyyppisissä eristyslevyissä, se takaa pitkän ja vakaan eristyslevyn käyttäytymisen ja iän. Eristys arvoltaan  80 mm XS 022 vastaa perinteistä EPS-eristettä 120 mm.
eristysrappaus

onTopSystem

On eristerappaus vanhan eristerappauksen päälle. Pari- kolmekymmentä vuotta sitten tehtyjen liian ohuella eristeellä tehtyjen kohteiden lämmöneristyksen parantamiseen ja energian kulutuksen vähentämiseen.
eristysrappaus

Eristerappaus puutaloon

EKO Julkisivu

Eristerappausjärjestelmä on eriyisesti puutalohin tarkoitettu eristerappaus. Eristeenä käytetään 100% luonnontutetta, puukuitulevyä. Tämä järjestelmä sopii niin uusiin taloihin, puuelmettitakoihin, joissa vaaditaan rapattua julkisvu, sekä tietenkin erinomaisesti lisälämmöneristeenä ja vaikkapa uusi julkisivu rintamamiestaloon. Näin puutalo säilyy puutalona.
Eristerappaus

Keramik Eristerappaus

On erikoisesti kohteisiin, joissa pitalaastin tai maalin sijasta pinnoitteena halutaan käyttää julkisivulaattaa, klinkkeriä tai tiililaattoja.
Eristerappaus

Lämpörappaus

Lämpörappaus on järjestelmä, jossa lämmöneristys ja rappaus tehdään yhdellä lämpörappauslaastilla, eli erillistä lämmöneristettä ei käytetä. Baumit DP 85 Lämpörappauslaastin päälle tehdään verkotuskerros Baumit ProContact DC 56 laastilla ja pinnat viimeistellään pintalaastilla tai maalauksella. Ei sovellu käytettäväksi sokkelialueilla.

DP 85 menekki n. 2,25 kg/m²/cm. Säkillä (9 kg/43 l) noin 1 m²/40 mm.

Minimi kerroksen paksuus 20 mm normaalisti imevälle alustalle ja 30 mm voimakkaasti imevälle alustalle.
sokkelin eristerappaus

Sokkelin eristerappaus

Sokkeli alueille kehitetty eristerappausjärjestelmä, jossa on huomioitu rasitusalueen vaatimukset käytettävien tuotteiden, niin eristeiden, laastien, vedeneristeiden ja pinnoituksenkin osalta. Sokkeli eristerappaus on käytettävissä uudiskohteissa ja vanhojen sokkelien korjauksessa, etenkin kun halutaan lisäeristettä sokkelialueelle.