Kivira Logo

Itsepuhdistuva julkisivu

Uuden sukupolven, tehokkaasti toimivat itsensäpuhdistavat Nano-tekniikkaan pohjautuvat mineraalisten julkisivujen pinnoitteet ja maalit.

Kauniit puhtaat julkisivut.
Baumit NanoporColor

NanoporColor julkisvumaali

Käyttövalmis silikaattiemulsio maali, erittäin diffuusioavoin ja erityisen hyvin likaa hylkivä julkisivumaali. Erityisesti julkisivuhin kehitetty, mikrorakenteisen pinnan fotokatalyyttinen vaikutus vähentää merkittävästi likaantumista verrattuna mitä muilla pinnoitteilla saavutetaan, ulkokäyttöön.

Valkoisena tai värillisenä. Voidaan ruiskuttaa ilmattomalla ruiskulla.

Ominaisuudet: DIN EN 1062-1 mukaan: G3, E2, S1, V1, W1, A0, C0.

Toimitustuote
Baumit NanoTop

NanoporTop julkisivupinnoite

Pastamainen, DIN EN 15824 mukainen hyvin puhdistuva, dispersiosilikaattipohjainen pintalaasti käsin ja koneellisesti tapahtuvaan työstöön. Levä- ja sienisuojalla.

Käyttö: Pintalaastina mineraalisille rappauksille, saneerauslaasteille, tasoitemassoille, betonille ja eristysrappausjärjestelmille. Koristeellisten, valkoinen tai värillinen pintalaasti ulos revityllä struktuurilla (hierretty rappaus). Baumit EPS-eristysrappaus ja Open-eristysrappausjärjestelmien osa. Innovatiivisia, mineraalisia sideaineita, kalivesilasi, mineraalisia täyteaineita.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

Toimitustuote
Kreisel Nanomaali

KREISEL NANOTECH-Julkisivumaali

Käyttövalmis, vesihöyryä läpäisevä, ilmaston vaikutusta kestävä, voimakkaasti vettähylkivä, mikro-organismeille vastustuskykyinen, nanosilikoniemulsiosta valmistettua ja akryylisideaineeseen perustuva silikonihartsimaali. Helppo levittää. Muodostaa kosteudelta suojaavan kerroksen. Läpäisee erittäin hyvin vesihöyryä, on vastustuskykyinen ympäristön vaikutukselle ja UV-säteilylle sekä mekaaniselle rasitukselle. Ekologinen, vastustuskykyinen mikro-organismeille ja epäpuhtauksille. Myrkytön, ei sisällä liuottimia.

Varastotuote
Kreisel Nanomaali

KREISEL NANOSILIKONIPINNOITE

Käyttövalmis silikonihartsi pinnoite, valmistettu käyttäen erityisiä orgaanisia sideaineita, mineraalitäyteaineita, muokkaavia lisäaineita ja pigmenttiä. Innovatiivisten ratkaisujen ansiosta (NANOTEKNOLOGIA) laastin rakenteesta on saatu erityisen yhtenäistä – mikroskooppisen tiheää. Se rajoittaa veden sekä lian tunkeutumista rappaukseen ja näin ollen vähentää mikrobeista saastumisen mahdollisuuksia. Pinnoitetta kutsutaan siksi ”itsepuhdistuvaksi”.

Karkeudet: 0-1,5 mm, 0-2 mm ja 0-3 mm.

Struktuurit: rakeinen (Kornputz) ja kivipiirto (Reibenputz)

Varastotuote (1,5 mm Kornputz)
Tutustu myös julkisivumaaleihin ja julkisivupinnoiteisiin.