Kivira_logo

Julkisivumaalit

Kestävät ja korkealaatuiset maalit kaikille julkisivuille ja ulkopinnoille.


kalkkimaali

Kalkkimaalit

Kalkkimaali ja hydraulinen kalkkimaali

Ovat perinteisä maaleja, joita käytetään saneeraukohteissa ja uusilla kalkkirapatuilla julkisivuilla. Toimitetaan luonnonvalkoisena ja sävytettynä perinteisiin kalkkimaalin sävyihin, yli sata vakiosävyä, myös kalkkisementtimaalit ja sementtimaalit. Perinteinen kalkkimaali kalkkilaastilla rapatuille pinnoille. Kalkkimaali sopii sisämaalaukseen ja julkisivumaalukseen.


nanoporcolor

Likaa hylkivä Silikaattimaali

NanoporColor

Matta käyttövalmis, mineraalinen, vesilasipohjainen julkisivumaali erityisesti kehitetyn mikrostruktuuripintansa sekä erityisten nanokristalli- ja epäorgaanisten lisäaineiden ansiosta saavutetaan huomattava likaantumisen väheneminen ja siihen liittyen erinomainen itsensä pudistuvuus, tuulessa, auringossa ja sateessa.


silikonhartsimaali

Silikonihartsimaali

SilikonColor

Matta peittävä, vettähylkivä ja hengittävä julkisivumaali. Soveltuu vanhoille ja uusille mineraalisille rappauksille, dispersiosilikaatti-, silikoni- ja keinohartsirappauksille ja -maaleille. Maali soveltuu rappauksen maalaus, betoni maalaus, erityppisten mineraalisten julkisivulevyjen maalaus.


silikaattimaali

Silikaattimaali

SilikatColor

Matta julkisivumaali uudis- ja korjausrakentamisessa. Vanhoille ja uusille pohjille, kuten mineraalisetlaastit ja maalit, Silikaattilaastit ja maalit. Korkean vesihöyryn läpäisevyytensä ansiosta erinomainen myös erinomainen saneerauskohteissa. Hengittävä rappauksen maali, joka estää sammaloitumista. Käyttö julkisivumaali, rappauksen maalaus, tiilipintojen maalaus.


maali betonipinnoille

Akryylimaali

PuracrylColor

Täysin peittävä uudisrakennusten ja saneerattavien julkisivujen ja sokkelin alueiden maali. Soveltuu vanhoille ja uusille, mineraalisille rappauksille, betonille sekä dispersiosilikaatti-, silikoni- ja keinohartsirappauksille ja -maaleille. Suuren pigmentin muodostuksensa ansiosta voidaan sävyttää hyvin laajasti eri värejä. Suuren CO2-diffuusiovastuksen ansiosta betonin karbonatisoituminen vähenee huomattavasti. Yleisimmät käyttö kohteet, betonin maalaus yleisesti, sokkelimaali, julkisivumaali, levypintojen maalus.