Kivira_logo

Julkisivumaalit

Kestävät ja korkealaatuiset maalit kaikille mineraalisille julkisivuille ja ulkopinnoille.
kalkkimaali

Kalkkimaalit

Kalkkimaali ja hydraulinen kalkkimaali

Ovat perinteisä maaleja, joita käytetään saneeraukohteissa ja uusilla kalkkirapatuilla julkisivuilla. Toimitetaan luonnonvalkoisena ja sävytettynä perinteisiin kalkkimaalin sävyihin, yli sata vakiosävyä, myös kalkkisementtimaalit ja sementtimaalit. Perinteinen kalkkimaali kalkkilaastilla rapatuille pinnoille. Kalkkimaali sopii sisämaalaukseen ja julkisivumaalukseen.
nanomaali

Nanomaali itse puhdistuva

Nanosilikonimaali 006

Käyttövalmis, vesihöyryä läpäisevä, ilmaston vaikutusta kestävä, voimakkaasti likaa ja vettähylkivä, itse puhdistuva mikro-organismeille vastustuskykyinen, nanosilikoniemulsiosta valmistettua ja akryylisideaineeseen perustuva. Helppo levittää. Muodostaa kosteudelta suojaavan kerroksen. Läpäisee erittäin hyvin vesihöyryä, on vastustuskykyinen ympäristön vaikutukselle ja UV-säteilylle sekä mekaaniselle rasitukselle. Ekologinen, vastustuskykyinen mikro-organismeille ja epäpuhtauksille.
nanoporcolor

Likaa hylkivä Silikaattipohjainen maali

NanoporColor

Matta käyttövalmis, mineraalinen, vesilasipohjainen julkisivumaali erityisesti kehitetyn mikrostruktuuripintansa sekä erityisten nanokristalli- ja epäorgaanisten lisäaineiden ansiosta saavutetaan huomattava likaantumisen väheneminen ja siihen liittyen erinomainen itsensä pudistuvuus, tuulessa, auringossa ja sateessa. DIN EN 1062-1: G3, E2, S1, V1, W1, A0, C0 mukaan.
silikonhartsimaali

Silikonihartsimaali

SilikonColor

Matta peittävä, vettähylkivä ja hengittävä julkisivumaali. Soveltuu vanhoille ja uusille mineraalisille rappauksille, dispersiosilikaatti-, silikoni- ja keinohartsirappauksille ja -maaleille. Maali soveltuu rappauksen maalaus, betoni maalaus, erityppisten mineraalisten julkisivulevyjen maalaus. Standardin DIN EN 1062-1 mukaan: G3, E2, S1, V1, W3, A0, C0. Hyvin vesihöyryä läpäisevä, vettähylkivä ja CO2-läpäisevä.
silikaattimaali

Silikaattimaali

SilikatColor

Matta julkisivumaali uudis- ja korjausrakentamisessa. Vanhoille ja uusille pohjille, kuten mineraalisetlaastit ja maalit, Silikaattilaastit ja maalit. Korkean vesihöyryn läpäisevyytensä ansiosta erinomainen myös erinomainen saneerauskohteissa. Hengittävä rappauksen maali, joka estää sammaloitumista. Käyttö julkisivumaali, rappauksen maalaus, tiilipintojen maalaus. DIN EN 1062-1: G3, E2, S1, V1, W1, A0, C0 mukaan. Hyvin vesihöyryä ja CO2:ta läpäisevä, voidaan ohentaa Baumit SanovaPrimerillä.
julkisivumaali

Akryylimaali

PuracrylColor

Täysin peittävä uudisrakennusten ja saneerattavien julkisivujen ja sokkelin alueiden maali. Soveltuu vanhoille ja uusille, mineraalisille rappauksille, betonille sekä dispersiosilikaatti-, silikoni- ja keinohartsirappauksille ja -maaleille. Suuren pigmentin muodostuksensa ansiosta voidaan sävyttää hyvin laajasti eri värejä. Suuren CO2-diffuusiovastuksen ansiosta betonin karbonatisoituminen vähenee huomattavasti. Yleisimmät käyttö kohteet, betonin maalaus yleisesti, sokkelimaali, julkisivumaali, levypintojen maalus. Standardin DIN EN 1062-1 mukaan: G3, E2, S1, V2, W3, A0, C1.
ellastinen, silloittava hiushalkeamia täyttävä julkisivumaali

Silloittava, joustava maali

FlexaColor

Käyttövalmis, erittäin joustava, silikaatti ja silikonivahvistettu akrylaattijulkisivumaali. Olemassa olevien hiushalkamien ja kutistumishalkeamien silloittamiseen enintään 0,3 mm saakka. Ilmatomasti ruiskutettavissa. DIN EN 1062-1: G3, E4, S1, V2, W3, A2, C0 mukaan. Kuivuu matalalla jännitteellä. Erittäin vettähylkivä ja vesihöyryä läpäisevä. Helppo työstää. Liuotin vappa ja vastustaa ikääntymistä. Julkisivuille valkoisena ja sävytettynä.