Kivira Logo

KREIDEZEIT

KREIDEZEIT valmistaa luonnolliset päätövapaat ja perinteiset laastit, pinnoitteet ja maalit. Tuotteet eivät sisällä lisäaineita, perustuvat perinteisiin tuotteisiin, jotka on päivitetty tämän päivän tasolle, laadusta, käytön helppoudesta ja kestävyydestä tinkimättä.sisämaali, seinämaali, KaseinmaaliVuodesta 1987 KREIDEZEIT on tuottanut ekologisesti yhtenäisiä maaleja ja pinnoitteita luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista. Kreidezeit-tuotteet perustuvat perinteisiin resepteihin, joita on mukautettu nykypäivän vaatimuksiin. Luettelossa on noin 200 tuotetta, kaikki väripigmenttejä lukuun ottamatta, ovat peräisin yrityksen omasta tuotekehityksestä ja yrityksen valmistamia. Tuotetiedot tarjoavat aina täydellisen luettelon kaikista ainesosista. KREIDEZEIT tuotekehityksen pääperiaatteet: Kaikkien tuotteiden on oltava järkeviä rakennusfysiikan kannalta, esteettisesti laadukkaita, ekologisesti järkeviä ja helposti käsiteltäviä.

Helppo käyttöisiä, turvallisia ja edullisia tuotteita kodin seinä- ja kattopintojen uudistamiseen luonnollisilla, perinteisillä ja päästövapailla tuotteilla, näillä onnistut helposti itsekin. Korkealaatuisia, ekologisia tuotteita sisä- ja ulkokäyttöön.helposti maalattava aito kalkkimaali sisälle ja ulos
KREIDEZEIT Kalkkimaali

Helposti maalattava kalkkimaali sisä- ja ulkokäyttöön. Erinomainen tartunta mineraalisille alustoille. Allergeeni vapaa.

päästövapaa tuote
  Hometta vastustava
  Päästötön
  Hengittävä
kasein marmorimaali kuiviin sisätiloihin, myös tapetti pinnoille
KREIDEZEIT Marmorimaali

Seinä ja kattomaali kuiviin sisätiloihin. Mineraalisille alustoille, tapetille, kipsilevylle, betonille, myös jo emulsiomaaleilla maalatuille pinnoille. Maali toimitetaan jauheena. Sekoitettu maali on käytettävä samana päivänä.

  Helppo maalata
  Ei säilöntäaineita
  Ei synteettisiä lisäaineita
kutistumaton helppokäyttöinen sisätasoite
KREIDEZEIT Sisätasoite

Kutistumaton tasoite kolojen ja roilojen paikkaukseen ja seinien ylitasoitukseen käsin. Riittoista, nopeasti kovettuva, helppo työstettävyys, kevyt hioa. Hiottavissa jopa 3:n tunnin kuluttua.

päästövapaa tuote
  Kevyt hioa
  Päästötön
  Käsikäyttöön

kreidezeit
ilmoitamme kaikki tuotteiden ainesosat

Kreidezeit on rakennusmateriaalivalmistajien kansainvälisen yhdistyksen jäsen. In.Ve.Na. on vapaaehtoinen yhdistys yrityksistä, jotka ilmoittavat täysin tuotteidensa ainesosat.