Kivira rappaus

Kalkkimaali

Kalkkitahna

Perinteiset kalkkimaalit sisälle ja ulos, vastustus kykyisiä homeelle, hyvin hengittävät, sisäilmaa parantavia. Laaja valikoima kalkkimaaleja, kalkkitahnaa ja kalkkimaalaukseen liittyviä tuotteita, sekä maalaustyökaluja. Kalkkimaalit saatavana myös valmiiksi sävytettynä, värikartta kalkkimaalit, kuten kaikki muutkin tämän sivun tuotteet.

Kalkkimaalit sopivat maalaukseen ulkona ja sisällä, tuotteet ovat erittäin hyvin hengittäviä, päästövapaita ja perustuvan luonnontuotteisiin, sävytykset tehdään maaväreillä ja rautaoxidipigmenteillä, joita meiltä on myös saatavana. Kalkkimaali sopii ennen kaikkea kalkkirappauksen,  kevytbetonin ja poltetun tiilen maalaukseen. Kalkkisementtimaalit kalkkkisemettirappauksille ja tiilipinnoille. Sementtimaalit vahvoille sementtipitoisille rappauksille, betonille ja luonnonkivelle.


Haluamme tarjota parhaita tuotteita, tietoa ja edellytyksiä perinteisen rakennuskulttuurin säilyttämiseksi. Samalla olla vaihtoehto uudelle tuotannolle ja tarjota turvallisia, aitoja rakennusmateriaaleja nykyaikaiseen rakentamiseen.kalkkimaali

Kalkkimaali V

Kalkkimaali, johon on lisätty valkoista dolomiittia. Kalkkimaali V antaa kalkkimaalille tyypillisen elävän pinnan. Tarkoitettu sisälle sekä ulos kalkkilaastin ja hydraulisen kalkkilaastin maalaukseen. Käytetään korjausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen. Kalkkimaali V on diffuusio avoin tuote ilman kalvon muodostavia lisäaineita ja sisältää kalkkia sideaineena. Luonteeltaan sitä voidaan käyttää maalaukseen toistuvasti ilman seinän kosteustasapainon muuttumista. Saatavana yli sata vakio sävyä, tilauksesta erikoissävyjä.


Kalkkimaalilla maalattu

Kalkkimaali-V
Kalkkimaali-V
Kalkkimaali-V

kalkkimaali

Kalkkimaali Special

Kalkkimaali sisältää valkoista dolomiittia. Kalkkimaali Special antaa kalkkimaalille tyypillisen elävä pinnan. Tarkoitettu sisälle ja ulos kalkkilaastin, hydraulisen kalkkilaastin ja heikkon KS-laastin maalaukseen. Käytetään korjausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen. Kalkkimaali Special on diffuusio avoin tuote ilman kalvon muodostavia lisäaineita ja sisältää kalkkia sideaineena. Luonteeltaan sitä voidaan käyttää maalaukseen toistuvasti ilman seinän kosteustasapainon muuttumista. Saatavana yli sata vakio sävyä, tilauksesta erikoissävyjä.


Hydraulinen kalkkimaali

Kiselit™ - Hydraulinen kalkkimaali

Tämä kalkkimaali on tarkoitettu erikoisesti hydraulisten kalkkirappausten maalaukseen. Maali sisältää Saint-Astier NHL-Hydraulista kalkkia, kalkkia ja dolomiittia täyteaineena. Toimitetaan kuiva jauheena, sekoitetaan veteen. Yli sata perinteistä vakioväriä, tilauksesta erikoisvärejä. Käyttökohteena mineraaliset seinäpinnat ulkona ja seinä- ja kattopinnat sisällä. Tuote toimitetaan kuiva tuotteena.


Hydraulisella kalkkimaalilla maalattu

KS-maali
KS-maali
KS-maali

ks-maali

Hydraulit® Kalkkisementtimaali

Kalkkisemettirappauksen maalaukseen kalkkisementtimaali on kalkkimaalia parempi vaihtoehto. Syynä tähän on yksinkertaisesti se, että kalkkisementtilaasti on hieman tiheämpää ja kovempaa kuin kalkkilaasti. Tämä edellyttää maalilta samoja ominaisuuksia kuin laastilta, joka perustuu sideaineiden osalta kalkkiin ja sementtiin, maalissa valkosementtiin. Meillä on kahta tyyppiä KS-maalia, Hydraulit ja Hydraulit EXTRA. Hydraulit EXTRA:ssa on sementin osuus suurempi ja siksi sopivampi vahvoille ja erittäin vahvoille KS-laasteille. Molempia käytetään ulkona ja sisällä. Tuote toimitetaan kuivatuotteena.


KS-maalilla maalattu

KS-maali

Hautakalkki

Kalkkitahna

Toimitamme märkäsammutettua kalkkitahnaa (Hyllingegårdens, Gotlandskalk), joista voidaan valmistaa kalkkivettä, kalkkimaalia, kalkkimaitoa ja kalkkilaastia. Käyttölämpötila - Ihanteellinen maalaus lämpötila on +10 °C ja +20 °C ja korkea ilman kosteus. Kalkkimaalaus ei onnistu korkeassa lämpötilassa, suorassa auringon paisteessa tai kun lämpötila on alle +5 °C. Viikko maalauksen jälkeen lämpötilan on oltava yli +5 °C.


Kalkkitahnasta valmistetulla kalkkimaalilla maalattu

Hautakalkki

kalkkitahna

Hammarkalk®-Kalkkitahna

Tästä voidaan valmistaa kalkkimaalia, kalkkivettä, kalkkimaitoa ja kalkkilaastia.Käyttölämpötila - Ihanteellinen maalaus lämpötila on +10 °C ja +20 °C ja korkea ilman kosteus. Kalkkimaalaus ei onnistu korkeassa lämpötilassa, suorassa auringon paisteessa tai kun lämpötila on alle +5 °C. Viikko maalauksen jälkeen lämpötilan on oltava yli +5 °C.


kalkkivesi

Kalkkivesi

Valmis kalkkivesi kalkkauksen pohjustukseen ja kalkkimaalauksen viimeistelyyn. Edullista kalkkivettä on saatavissa 1, 20 ja 1000 litran astioissa, varasto koko 20 litraa.


sementtimaali

Sementtimaali

On tarkoitettu sementtirappausten, betonin ja luonnonkiven maalaukseen ulkona ja sisällä. Valkoisena ja yli sadassa vakiovärissä. Tuote toimitetaan kuivatuotteena säkissä, työkohteessa lisätään vain puhdasta vettä.


Hiekkakalkki

Sandkalk

Sandkalk kalkkimaali on tarkoitettu käytettäväksi maalattaessa sisä- että ulkotiloissa kalkkilaasti ja hydraulista kalkkilaasti rappausta. Hiekkakalkkia käytetään myös pohjamaalina kovilla pinnoilla ennen kalkkimaalausta. Hiekkakalkki on itsessään valkoinen, hieman harmahtava sävyinen, mutta voidaan sävyttää yli sataan vakiosävyyn.


Sandkalkilla käsittelyjä kohteita

Sandkalk
Sandkalk
Sandkalk
Sandkalk

valkoinen kalkkilaasti

Finputs hienorappauslaasti

Finputs on hieno kalkkilaasti sisäpinnoitukseen. Laastia on saatavana hienolaastina 0-0,3 mm ja karkeampi kivikoko 0-1 mm. Valkoinen rappauslaasti, jota on saatavana myös valmiiksi sävytettynä. Valmista elävää pintaa ilman home ongelmia, hengittävä ja sisäilman kosteutta tasapainoittava.


Finputs hienorappaus sisätiloissa

SandkalkJos olet kiinnostunut puhataista kalkkilaasteista, aitoihin kalkkilaasteihin pääset tutustumaan » tästä.