Kivira rappaus

Kalkkimaali

Hautakalkki ja kalkkimaali, perinteiset maalit sisälle ja ulos, ei home ongelmia, hyvin hengittävät, sisäilmaa parantavat. Laaja valikoima kalkkimaaleja, hautakalkkia, kalkkitahnaa ja kalkkimaalaukseen liittyviä tuotteita, sekä maalaustyökaluja. Kalkkimaalit saatavana myös valmiiksi sävytettynä.


kalkkituote

Kalkkimaali Special

tähän kalkkimaaliin lisätty valkoista dolomiittia. Kalkkimaali Special antaa kalkkimaalille tyypillisen elävä pinnan. Tarkoitettu sisälle ja ulos kalkkilaastin, hydraulisen kalkkilaastin ja heikkon KS-laastin maalaukseen. Käytetään korjausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen. Kalkkimaali Special on diffuusio avoin tuote ilman kalvon muodostavia lisäaineita ja sisältää kalkkia sideaineena. Luonteeltaan sitä voidaan käyttää maalaukseen toistuvasti ilman seinän kosteustasapainon muuttumista. Saatavana yli sata vakio sävyä, tilauksesta erikoissävyjä.


kalkkituote

Kalkkimaali V

kalkkimaaliin on lisätty valkoista dolomiittia. Kalkkimaali V antaa kalkkimaalille tyypillisen elävä pinnan. Tarkoitettu sisälle ja ulos kalkkilaastin ja hydraulisen kalkkilaastin maalaukseen. Käytetään korjausrakentamiseen sekä uudisrakentamiseen. Kalkkimaali V on diffuusio avoin tuote ilman kalvon muodostavia lisäaineita ja sisältää kalkkia sideaineena. Luonteeltaan sitä voidaan käyttää maalaukseen toistuvasti ilman seinän kosteustasapainon muuttumista. Saatavana yli sata vakio sävyä, tilauksesta erikoissävyjä.


Hydraulinen kalkkimaali

Kiselit™ - Hydraulinen kalkkimaali

tämä maali on tarkoitettu erikoisesti hydraulisten kalkkirappausten maalaukseen. Maali sisältää Saint-Astier NHL-Hydraulista kalkkia, ilma kalkkia ja dolomiittia täyteaineena. Toimitetaan kuiva jauheena, sekoitetaan veteen. Yli sata perinteistä vakioväriä, tilauksesta erikoisvärejä. Käyttökohteena mineraaliset seinäpinnat ulkona ja seinä- ja kattopinnat sisällä. Tuote toimitetaan kuiva tuotteena.


ks-maali

Hydraulit® Kalkkisementtimaali

Kalkkisemettirappauksen maalaukseen kalkkisementtimaali on kalkkimaalia parempi vaihtoehto. Syynä tähän on yksinkertaisesti se, että kalkkisementtilaasti on hieman tiheämpää ja kovempaa kuin kalkkilaasti. Tämä edellyttää maalilta samoja ominaisuuksia kuin laastilta, joka perustuu sideaineiden osalta kalkkiin ja sementtiin, maalissa valkosementtiin. Meillä on kahta tyyppiä KS-maalia, Hydraulit ja Hydraulit EXTRA. Hydraulit EXTRA:ssa on sementin osuus suurempi ja siksi sopivampi vahvoille ja erittäin vahvoille KS-laasteille. Molempia käytetään ulkona ja sisällä. Tuote toimitetaan kuivatuotteena.


Hautakalkki

Hautakalkki

Toimitamme hautakalkkitahnaa (Hyllingegårdens, Gotlandskalk), joista voidaan valmistaa kalkkivettä, kalkkimaalia, kalkkimaitoa ja kalkkilaastia. Tarvittaessa saat myös; kalkkimaalin valmistusohje, rappauslaastin valmistusohje.


kalkkituote

Hammarkalk®-Kalkkitahna

Tästä voidaan valmistaa kalkkimaalia, kalkkivettä, kalkkimaitoa ja kalkkilaastia. Tarvittaessa saat myös; kalkkimaalin valmistusohje, rappauslaastin valmistusohje.


kalkkituote

Kalkkivesi

Valmis kalkkivesi kalkkauksen pohjustukseen ja kalkkimaalauksen viimeistelyyn. Edullista kalkkivettä on saatavissa 1, 20 ja 1000 litran astioissa, varasto koko 20 litraa.


sementtimaali

Sementtimaali

On tarkoitettu sementtirappausten, betonin ja luonnonkiven maalaukseen ulkona ja sisällä. Valkoisena ja yli sadassa vakiovärissä. Tuote toimitetaan kuivatuotteena säkissä, työkohteessa lisätään vain puhdasta vettä.


Hiekkakalkki

Sandkalk hiekkakalkki

Tätä kalkkimaalia käytetään maalattaessa sisä- että ulkotiloissa kalkkilaasti ja hydraulista kalkkilaasti rappausta. Hiekkakalkkia käytetään myös pohjamaalina kovilla pinnoilla ennen kalkitusta. Hiekkakalkki on itsessään valkoinen, hieman harmahtava sävyinen, mutta voidaan sävyttää yli sataan vakiosävyyn.


valkoinen kalkkilaasti

Finputs hienokalkkilaasti

Finputs on hieno kalkkilaasti sisäpinnoitukseen. Laastia on saatavana hienolaastina 0-0,3 mm ja karkeampi kivikoko 0-1 mm. Valkoinen rappauslaasti, jota on saatavana myös valmiiksi sävytettynä. Valmista elävää pintaa ilman home ongelmia, hengittävä ja sisäilman kosteutta tasapainoittava.


© 2018 Kivira Oy • All rights reserved

Address – Osoite: Juvan Teollisuuskatu 21 B, 02920 Espoo

Puh. 09 7742720