Kivira_logo

Suojapinnoitteet

Suojapinnoitteet, impregrointiaineet miraalisille pinnoille, kuten tiilikatot, tiilimuuraukset, betonipinnat, rappaukset, luonnonkivet jne.

Suojapinnoitteet ulko- ja sisäkäyttöön.Videolla on hyvin nähtävissä, kuinka vesi suorastaan helmeilee kalkkimaalatulta pinnalla. Pinta on voimakkaasti hydrofobinen, josta syystä se pysyy huomattavan puhtaana, kun sedevesikin toimii julkisivupesuna, vieden pölyn ja lian mennessään. Lisäetuna seinäpinnat pysyvät myös kuivana, joka osaltaan estää sammaloitumista ja leväkasvustoja mineraalisilla pinnoilla kuten tiili, rapaus ja betonipinnoilla. Käsittelemättömät mineraaliset pinnat kastuvat heti sateessa ja imevät veden mukana kaiken lian ja itiöt sisäänsä, josta muodostuu jo lyhyen ajan sisällä hyvä kasvualusta sieni- ja leväkasvustoille.


impregrointi Kivira

KEMAFOB AQUA Suojapinnoite

Vesiohenteinen impregrointiaine, suojapinnoite ja pohjuste mineraalisille alustoille. Suojapinnoitteena mm. tilii- ja mineriittikatot, tiili ja betonipinnat. Vesihöyryä läpäisevä ja hengittävä, ei muodosta sulkevaa kalvoa pinnalle.


Kuvassa (oikealla/alapuolella) alue noin 2 vuotta sitten tehdystä kokeesta. Suoajapinnoittamaton alue on märkä sateen jälkeen pitkään, täydellinen kuivuminen on aika hidasta. Rappaukseen, tiileen, ja mineraalisiin maaleihin ilmeytävä kosteus aihettaa myös pakkas rapautumaan. Käsittelemättömällä aluella näkyy myös selvästi, kuin levä- ja sienikasvullisuus on saanut rapatut pinnat haltuunsa. Oikealla puolella, jossa on käytetty Kema Fob Aqua suojapinnoittetta tukimuurin pinta on kuiva, eikä mitään kasillisuutta ole havaittavissa.

Kema Fob Aqua on helppo käyttöinen ja antaa erinomaisen suojan kaikille mineraaliselle pinnoille, myös tiilikatoille ja luonnonkivelle, kalvoa muodostamaton ja hengittävä.

tukimuuri