Kivira_logo

Suojapinnoitteet

Suojapinnoitteet, impregrointiaineet miraalisille pinnoille, kuten tiilikatot, tiilimuuraukset, betonipinnat, rappaukset, luonnonkivet jne.

Suojapinnoitteet ulko- ja sisäkäyttöön.Videolla on hyvin nähtävissä, kuinka vesi suorastaan helmeilee kalkkimaalatulta pinnalla. Pinta on voimakkaasti hydrofobinen, josta syystä se pysyy huomattavan puhtaana, kun sedevesikin toimii julkisivupesuna, vieden pölyn ja lian mennessään. Lisäetuna seinäpinnat pysyvät myös kuivana, joka osaltaan estää sammaloitumista ja leväkasvustoja mineraalisilla pinnoilla kuten tiili, rapaus ja betonipinnoilla. Käsittelemättömät mineraaliset pinnat kastuvat heti sateessa ja imevät veden mukana kaiken lian ja itiöt sisäänsä, josta muodostuu jo lyhyen ajan sisällä hyvä kasvualusta sieni- ja leväkasvustoille.


impregrointi Kivira

KEMAFOB AQUA Suojapinnoite

Vesiohenteinen impregrointiaine, suojapinnoite ja pohjuste mineraalisille alustoille. Suojapinnoitteena mm. tilii- ja mineriittikatot, tiili ja betonipinnat. Vesihöyryä läpäisevä ja hengittävä, ei muodosta sulkevaa kalvoa pinnalle.


impregrointi Kivira

 KEMAFOB Suojapinnoite

Liuotinpohjainen impregrointiaine, suojapinnoite ja pohjuste mineraalisille alustoille. Vettä hylkivä suojapinnoite ja/tai pohjuste kaikille mineraalisille pinnoille kuten betoni, mineraali laastit, kattotiilet, tiilet, kevytbetoni, silikaatti tiili, luonnonkivi ja keinotekoinen kivi, myös saumat, julkisivujen mineraaliset pinnoitteet sekä -maalit jne.