Kivira_logo

Kattomaalit

Suojapinnoitteet ja maalit tiilikatoille, betonitiilikatoille, Mineriitikatoille ja peltikatoille, sekä kuitusementtilevyille.tiilikattomaali

Tiilikaton suojapinnoite

Kattojen pintamateriaalit joutuvat kaikkialla kovalle koetukselle. Olipa katton pinnoite mikä tahansa, kaikkia on huolettava säännöllisesti, näin vältytään suurilta korjaus tai uusinta kustannuksilta. Tiilikattojen, betonitiilikattojen ja sementtilevykattojen suojakäsittely on nopea, edullinen ja helppo vaikka itse tehtynä. Suojapinnoite ei muuta katonväriä, mutta teekee tiilestä vettä imemättömän, katto pysyy kuivana, joka estää siten sammaleen ja muiden sienikasvustojen kasvua. Suojapinnoite ei muodosta sulkevaa kalvoa katon pintaan, toisin kuin maali, vaan imetyy itse tiileen, eikä näin ollen irtoile tai hilseile. Suojapinnoite on vesihöyryä läpäisevä.
impregrointiaine

Suojapinnoite

KEMA FOB AQUA Vesiohenteinen impregrointiaine, suojapinnoite ja pohjuste mineraalisille alustoille. Suojapinnoitteena mm. tiilikatot, mineriittikatot, tiilipinnat, mineraaliset rappaukset, kalkki-, ks- ja sementtimaaleilla maalatut pinnat, luonnonkivi ja betonipinnat. Vesihöyryä läpäisevä ja hengittävä, ei muodosta sulkevaa kalvoa pinnalle.
impregrointiainen

Suojapinnoite

KEMA FOB liuotinpohjainen impregrointiaine, suojapinnoite ja pohjuste mineraalisille alustoille. Suojapinnoitteena mm. tilii- ja mineriittikatot, tiili ja betonipinnat. Vesihöyryä läpäisevä ja hengittävä, ei muodosta sulkevaa kalvoa pinnalle.
tiilikaton huolto

Huolto-ohje tiilikatoille

Huolto-ohje tiilikattojen puhdistus, pesu, pinnoitusohjeet.
kattomali

Tiilikattomaali

Tarmo Tiilikattomaali vesiohenteinen akrylaattimaali kiviaineskattojen huoltomaalaukseen.

Vesiohenteinen akrylaattimaali kiviaineskatoille. Soveltuu tiili- ja mineriittikatoille, kuitukivi/varttikatteille ja kiviaineksella pinnoitetuille huopakatteille. Erinomainen UV-kesto. Sisältää aktiivisia ruosteenestopigmenttejä. Soveltuu myös aikaisemmin maalatuille kattopinnoille.
kattomaali

Peltikattomaali

Peltikattomaali aktiivista ruosteenestopigmenttiä sisältävä vesiohenteinen peltikattomaali. Soveltuu ulos sinkityille peltipinnoille, alumiinipinnoille, aiemmin maalatuille peltipinnoille. Katot, vesikourut, vesipellit, ilmastointiputket sisätiloissa, erilaiset teräsrakenteet. Plastisol- Pvc-, akryyli-, polyuretaani- ja puralpinnoitteet.