Kivira_logo

Lattiabetonipumppu

Maakostean betonin sekoitus ja pumppaus

Saksalainen BMS yhtiö on tunnettu koko Euroopassa tehokkaiden ja kestävien lattiabetonipumppujen valmistajana ja innovatiivisenä kehittäjä. BMS alpha CR on tämän tyyppisten pumppujen uusin, tehokkain ja ekologisin malli.alpha CR
kuvan pumppu: syöttölaitteella ja vetokauhalla

BMS alpha CR

VAHVA - TEHOKAS - ekologinen

alpha-CR on BMS: n uusin huipputuote. Teknisesti loistava ja voimakas. Se täyttää uusimman EU:n vaiheen V päästöstandardin, joka on pakollinen vuodesta 2020. Kone on varustettu 44,5 kW:n DEUTZ-moottorilla ja tehokkaalla kompressorilla. DEUTZ-dieselmoottorin suuri vääntömomentti ja 2,2 litran tilavuus takaa suuren tuoton ja tehokkaan puppauksen. alpha CR:ää voidaan käyttää rakennustyömaalla vaatimuksista riippuen säästö- tai tehotilassa. Säästötilassa alpha CR on erityisen hiljainen, erittäin ekologinen ja polttoainetta säästävä. Powerbull (tehotila) voidaan aktivoida napin painalluksella, kun suuri teho on tarpeellinen. Ilman tuotto on tällöin jopa 6 m³/min. Suuremman ilmanoton vuoksi alpha CR:ssä on enemmän tehoa, kuin edellisessä 4-sylinterisessä koneessa. alpha CR on tietysti varustettu tekokkaalla BMS-jäähdytysjärjestelmällä.

Pumppaus pituus: 200 m, pumppauskorkeus: > 30 kerrosta.

alpha CR
alpha CR ohjaus

Selkeä ohjausyksikkö

alpha versiot

Uusi BMS Alpha CR

Pesu ja puhdistus
Vapaasti liikuteltava lattiabetonitehdas pyörien päällä!

Kun kiinnostut, ota yhteyttä!
EPS-Betonin sekoitus ja pumppaus

alpha_styropor

BMS alpha Styropor

Erityisesti maakostealle EPS-betonille suunniteltu lattiabetonipumppu. Tehokas, nopea ja kestävä.

albha_styropor

EPS-Betonille

Suurempi sekoitussäiliö, 650 litraa. Kertatäyttönä 500 litran suursäkki. Letkuston pituus 200 m, pumppauskorkeus 30 kerrosta.

Nopeaa tehokasta sekoitusta ja pumppausta!
alpha kompressori

BMS Kompressori

Rakennusteollisuuteen tehokas, diesel moottorilla varustettu kompressori, tuotto 6 m³/min. Moottori DEUTZ 3-sylinterinen 36,5 kW, paino n. 850 kg.

worker

BMS Worker N°1 Fluid

DEUTZ 3-sylinterinen diesel moottorilla ja pakkosekoittajalla varustettu laasti-/massapumppu. Teho 31,5 kW, pumppaus jopa 15 m³/h. Letkuston pituus maks. 180 m, pumppaukorkeus 30 kerrosta. Laastisäiliö 400 l, pakkosekoittimen tilavuus 350 l. Nyt saatavana myös DEUTZ 4-sylinterinen turbo diesel moottorilla.

Lattatasoite- ja betonipumput katso vaihtoehdot

BMS pumput ja laastisi liikkuu!
BMS Mini Pump

laastipumppu

BMS Mini Pump

Nimestään huolimatta tehokas laastipumppu 7,5 kW sähkömoottorilla. Tuotto jopa 12 m³/h ja letkuston pituus enimmillään 100 m.

Tutustu tarkemmin

laastipumppu

BMS Mini Pump

On helppo käyttöinen avosäilöpumppu, kauko-ohjattava ja helposti ja nopeasti puhdistetavissa käytön jälkeen.