Kivira_logo

Lattiabetonipumppu

Maakostean betonin sekoitus ja pumppaus

Saksalainen BMS yhtiö on tunnettu koko Euroopassa tehokkaiden ja kestävien lattiabetonipummpujen valmistaja, sekä innovatiivisenä kehittäjä. BMS alpha Z3 on tämän tyyppisten pumppujen Rolls-Royce. Englanninkielinen kuvasto 2017


alpha z3

alpha Z3 ensimmäinen laatuaan

Saksalainen BMS on uudistunut lattiabetonipumppunsa, uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomioita käytettävyyteen, turvallisuuteen, puhdistukseen ja tarvittavien huoltojen helppouteen. Maksimi kivikoko 16 mm, letkusto 200 m ja pumppauskorkeus 30 kerrosta. Erityisesti maakostean betonin sekoitukseen ja pumppaukseen. Saatavissa DEUTZ diesel moottorilla tai nyt myös sähkökäyttöisenä.

maakostea lattiabetoni

alpha Z3 monipuolinen

Lattiabetonin voit valmistaa työkohteessa. Vaihtoehtoja on käytettävissä kolme, oikein perinteinen hiekka ja sementti, nykyaikainen tehdasvalmisteinen kuivabetoni säkistä, kuten Baumit Nopea Lattiabetoni 1 Tag / 4 Tag, tai täysautomaattisena laitteito kytkettynä siiloon. Tuotto on riippuvainen sekoitustavasta ja käytettävistä letkujen pituudesta. DEUTZ diesel moottorit 3-tai 4-sylinterisenä.

alpha kompressori

BMS Kompressori

Rakennusteollisuuteen tehokas, diesel moottorilla varustettu kompressori, tuotto 6 m³/min. Moottori DEUTZ 3-sylinterinen 36,5 kW, paino n. 850 kg.

worker

BMS Worker N°1 Fluid

DEUTZ 3-sylinterinen diesel moottorilla ja pakkosekoittajalla varustettu laasti-/massapumppu. Teho 31,5 kW, pumppaus jopa 15 m³/h. Letkuston pituus maks. 180 m, pumppaukorkeus 30 kerrosta. Laastisäiliö 400 l, pakkosekoittimen tilavuus 350 l. Nyt saatavana myös DEUTZ 4-sylinterinen turbo diesel moottorilla.

alpha_styropor

BMS alpha Styropor

Erityisesti maakostealle EPS-betonille suunniteltu lattiabetonipumppu. Tehokas, nopea ja kestävä.

albha_styropor

EPS-Betonille

Suurempi sekoitussäiliö, 650 litraa. Kertatäyttönä 500 litran suursäkki. Letkuston pituus 200 m, pumppauskorkeus 30 kerrosta.

worker

BMS Worker N°1 Fluid

Saatavana myäs ilman sekoitinta, 3-sylinterisellä, tehokaalla Deutz dieselmoottorilla varustettuna. Teho 31,5 kW, pumppaus jopa 15 m³/h. Suurin kivikoko 12 mm.

kipsipumppu

BMS Master Plaster

Sekoitinpumppu, sisä- ja ulkorappaukseen. Peruspaketissa on kaikki tarpeellinen, työskentelyn voi aloitaa heti, ilman lisä hankintoja.

laastipumppu

BMS Mini Pump

Nimestään huolimatta tehokas laastipumppu 7,5 kW sähkömoottorilla. Tuotto jopa 12 m³/h ja letkuston pituus enimmillään 100 m.

laastipumppu

BMS Mini Pump

On helppo käyttöinen avosäilöpumppu, joka on myös nopea puhdistaa käytön jälkeen.


soita
posti

Copyright © Kivira Oy 1995 - 2019

All Rights Reserved