Kivira_logo

Kalkki vai Savi

Molemmat tuotteet ovat erittäin perinteisiä ja samalla nykyaikaisia rappauslaasteja, pinnoitteita ja maaleja, terveeseen rakentamiseen ja saneeraukseen.

Parempi sisäilma, parempi kosteustasapaino sisällä - kesällä ja talvella. Luonnon tuotteita ilman lisäaineita ja päästöjä.kalkkirappaus

Kalkkilaastit

Kalkkilaastit ja hydrauliset kalkkilaastit, perinteiset laastit massiivisten tiilitalojen rappaukseen ja muuraukseen. Käytetään ulkona ja sisällä. Puhtaat kalkkilaastit eivät sisällä sementtiä, eikä niihin lisätä sementtiä. Käytä puhtaita kalkkituotteita ja anna talosi hengittää vapaasti.

Ei sisällä mitään lisäaineita.

Lue lisää »
sisämaalaus, koristemaalaus, Arena sisämaali

Stucco pinnoiteet

Stucco pinnoiteita käytetään pääasiassa sisällä seinien, sisäkattojen ja lattioiden pinnoituksessa. Päästövapaat tuotteet, valmistettu kalkkitahnasta, kalkki- ja marmorihiekasta. Värimaailma on laaja, erilaisia karkeuksia ja pinnan sturukkturointeja liki rajattomasti. Osa pinnoitteista sopii kosteisiin tiloihin, kuten pesuhuoneisiin jne. Lattipinnoille on omat tuotteensa, osa myös kosteisiin ja märkiin tiloihin, sekä ulkokäyttöön sopivia.

Todella perinteisiä pinnoitteita, juuret johtavat muinaiseen Marokkoon (Tadelakt), ei synteettisiä lisäaineita.

Lue lisää »

kalkkimaali

Kalkkimaalit

Perinteiset maalit sisälle ja ulos, ei home ongelmia, hyvin hengittävät, sisäilmaa parantavat. Laaja valikoima kalkkimaaleja, hautakalkkia, kalkkitahnaa ja kalkkimaalaukseen liittyviä tuotteita, sekä maalaustyökaluja. Kalkkimaalit saatavana myös valmiiksi sävytettynä (värikartta kalkkimaalit), kuten muutkin kalkkituotteet.

Ei sisällä lisäaineita.

Lue lisää »
savirappaus

Savilaastit

Savi on rakennusmateriaali, jossa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaisuus. Monissa kulttuureissa savi on laajasti käytetty rakennusmateriaali ja erityisesti savilaastina. Syyt tähän ovat ilmeiset, tuskin millään muulla rakennusmateriaalilla on niin ratkaisevia etuja rakennuksen fysikaalisten ominaisuuksien kannalta ja se on niin helposti saatavissa. Sen kierrätettävyys ja helppo käsittely tekevät savesta helppokäyttöisen rakennusmateriaalin.

Ei sisällä lisäaineita.

Lue lisää »
savimaali

Savimaalit

Luonto on luonut maamme kauneimmissa väreissä - meillä ei ole mitään lisättävää conlino savimaaliin! Valittu savi ja maavärien sävyt määrittelevät kiehtovan conlino-värimaailman hienoilla gradientteillaan ja vertaansa vailla olevalla sävyn syvyydellään. Savi antaa värin (värikartta) ja on samalla sideaine.

Ei sisällä lisäaineita.

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme, pysy ajantasalla!